10 Temmuz 2011 Pazar

Bambam ve Çakıl'ın Aşk Pastası

Bambam ve Çakıl'ın Aşk Pastası

Şimdiye kadar bir çok aşk pastası yaptım. Herbirini ayrı sevdim. Ama itiraf ediyorum şimdiye kadar en çok sevdiğim aşk pastam bu oldu :) Zaten Bambam ve Çakıl karakterlerini oldum bittim ayrı severim. İlk bunları modellediğimde bakmaya doyamamıştım. Şimdi bu sevimli karakterler bir aşk pastasında biraraya gelince ayrı kıymetli oldular :))

Bambam ve Çakıl'ın Aşk Pastası Bambam ve Çakıl'ın Aşk Pastası

Seçil Hanım erkek arkadaşının doğumgününe özel olarak bana Bambam'ın Çakıl'ı öptüğü fotoğrafı gönderince bu modellerin en güzel kalp bir pastada duracağını düşündüm. Ee yazı olarakda "Seni seviyorum" yazan bir pastaya başka şekilde yakışmazdı zaten..

Bambam ve Çakıl'ın Aşk Pastası

Sonuçta kıpkırmızı kalbin üzerine bizim sevimli çiftte yerleşince ortaya çoook aşk dolu bir pasta çıktı. Ve ben bu pastamdan da zor ayrıldım.. Gün gelecek tüm pastlarımı kimselere vermeyecek atölyemde sıraya dizip sıra sıra izleyeceğim.. O kadar bağlanıyorum ki onlara :))

Bambam ve Çakıl'ın Aşk Pastası

Pastanın pandispanyası yumuşacık bir kakaolu pandispanya, kreması bitter çikolatalı içinde kavrulmuş antep fıstıkları var. Elbette boool miktarda :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...