28 Temmuz 2010 Çarşamba

Hamile Pasta

Hamile Pasta / Pregnant Cake

Hamileliği bir yaşayan bilir.. Birde pastasını yapan :) Kocaman göbekle oturmak, kalkmak, yatakta sağdan sola dönmek ne kadar zordur.. Ama aslında en zoru ayakkabını bağlamaktır bence. O nedenle hamilelik boyunca bağcıklı ayakkabı giymedim ben :)) Gerçi siz bana bakmayın, ben normaldede pek giymem bağcıklı ayakkabı.. Bilenler bilirler ben kendi bağcığımı pek bağlayamam :)

Hamile Pasta / Pregnant Cake

Sebahat Hanım'da hamileliğinin son aylarında. Sabırsızlıkla bebeği Doruk'un doğuşunu bekliyor. İşte O'da bugünleri en güzel yansıtan şeyin kocaman göbeği olduğunu düşünmüş olacaktı böyle koca göbekli bir pasta istedi benden..

Hamile Pasta / Pregnant Cake

Minik melek Doruk'ta annesinin göbeğinin üzerinde.. Henüz uyku aleminde ve çok sessiz, ama biliyorumki dünyaya gözlerini açtığı andan itibaren Sebahat çoook arayacak bu sessiz günleri :)
Rabbim sağlıkla, sıhhatle bir avazda kavuşmayı nasip etsin.. Hoşgelesin Doruk, beraberinde mutluluk, huzur getiresin!

Hamile Pasta / Pregnant Cake

Pastanın pandispanyası vanilyalı kek, kreması limonlu krema, içinde muz dilimleri ve boool miktarda damla çikolata var..

etiket_sayfa

5 yorum:

  1. ben bu koca göbişli pastayı çook sevdim, ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  2. ( Doruk'um annesi :))
    yediğim en güzel pastaydı :)))) partiye katılan herkezden tam puan aldı.ellerinize,emeğinize sağlık...güzel dilekleriniz içinde çok teşekkürler :) Doruk'un ilk doğum günü pastasını şimdiden hayal etmeye başladım bile :)))

    YanıtlaSil
  3. harikaaa tek kelimeyle adaşcım, ayakkabı bağcıklarına koptumm ayrıca. benim de hamileyken çok büyük sıkıntımdı o bağcıklar. ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  4. çok sevimli dememe gerek bile yok ama dedim gitti :) Yaaa çok güzel yapmışsın emeğine, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  5. çok çok çok beğendim yaaaa.bende istiyorum bundan :))

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda isim belirtirseniz memnun olurum, böylece size vereceğim cevaplarda hitabım "Sevgili İsimsiz" şeklinde olmaz. Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...