28 Ocak 2009 Çarşamba

Baba Gergedan'ın Pastası

Rhino Cake

Şirketimizi çözüm ortağı sevgili Cem Bey için hazırlandı bu pasta. Cem Bey biraz dediğim dedik, siz konuşun ama ben bildiğimi yaparım, sağa sola bakmam boynuzumun dikine giderim cinsinden bir insan. Hehehe ... Eee bu aslında onun yapısından kaynaklı değil, hazırladığı programın yapısından kaynaklı.. Programın adıda tahmin edeceğiniz üzere "Rhino" yani "Gergedan".. Gergedanla bodozlama ilerleyen önüne çıkan engelleri hiç umursamayan güçlü hayvanlardır.

Rhino Cake

İşte bizim şirkette de Cem Bey aynen programından olduğu gibi "Baba Rhino" diye çağrılır. E haliyle aileside minik gergedanlar ve anne gergedandan oluşuyor. Bende Cem Bey için en uygun pastada tema olarak; programda sık karşılaştığımız ve çççoook (!) sevdiğim renklere uygun olarak, tüm "Rhino Ailesi"ni uyarladım. Gerçekten çalışırken çok keyif aldığım ve bir okadarda güldüğüm bir pasta oldu.

Rhino Cake

Bu arada bunlar ilk hayvan modellemelerim onun için daha da bir kıymetliler benim için.. Cem Bey'in pastayı gördüğündeki gülümsemesi ve ardından gelen espriler sanırım tüm yorgunluğa değer..
Pastanın pandispanyası yoğun çikolatalı pandispanya, kreması çikolatalı krema.. Bol fıstık krokanlı..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda isim belirtirseniz memnun olurum, böylece size vereceğim cevaplarda hitabım "Sevgili İsimsiz" şeklinde olmaz. Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...