28 Mayıs 2009 Perşembe

Mezuniyet Pastası

Mezuniyet Pastasi / Graduation Cak

Sevgili Fadime şuanda doktora tezini veriyor. Sabah erkenden pastasını aldı yollara düştü. Daha o tezin sunumunu bitirmeden ben taze taze pastasını yayınlayayım dedim. Benim çalışkan ve planlı arkadaşım taaaa kaç ay önceden siparişini verdi bu pastanın. Eee doktora almak kolay değil insan hayatının her anını planlamalı. Eferim sana Fadimecim, başarılarının devamını sadece dilemiyor aynı zamanda bekliyorum....

Mezuniyet Pastasi / Graduation Cake

O kadar çok çalışmasının, boyunca kitaplar hatmetmesinin ödülünü bugün alacak inşallah! Sabırsızlıkla sonucu bekliyorum.. Eeeee Doktor hanım hadi bakalım çoook başarılı olursun, eee arada bizide unutmazsın ;)

Mezuniyet Pastasi / Graduation Cake

Pastanın pandispanyası yoğurtlu kakaolu pandispanya, kreması bitter çikolatalı krema, içinde frambuaz ve damla çikolata var. Hemde booool miktarda :D. Pastalarımı tadan insanların hepsi genelde bunu dile getiriyor. Yahuuu yasemin ne kadar çok malzeme koyuyorsun diye... Ben pastamı bol malzemeli severim, böyle yediğimi anlamalıyım. Heralde ondan olsa gerek :D
Bu arada pespembe şatonun kullelerini doğru tahmin eden arkadaşları alkışlıyorum. Eee mühendis olunca insan alternatifler üretmekte zorlanmıyor :D. Ben aslında mimar olmalıymışım bu şatodan sonra buna daha emin oldum. Evet, şatonun kullerinde çöp şişe geçirilmiş kremalı bisküviler ve en tepedeki geniştede halley pastacıkları vardı :))) Hemde çilekliii!

15 yorum:

  1. Hahhahaa çok güzel birpasta olmuş. Boyunca kitaplara bayıldım. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. yasemincim ellerine saglık çok şık olmuş
    bu arda tarifim hazır tatlım alabilirisin :))
    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel olmuş Yaseminciğim.Ellerine sağlık.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Canımmm harikasın çok şeker bir pasta ellerine emeğine sağlık sevgi
    lerimle...

    YanıtlaSil
  5. arkadaşın görünce kesin bayılacak.muhteşem gözküyor.ellerine saglık.

    YanıtlaSil
  6. selam yasemincim çok güzel olmuş o kitaplarda yeniliyormu?:=)
    benim dondurma tarifim yok üzgünüm geçenlerde yapayım dedim olmadı:( etkinlikte bitmek üzere sayfamda etkinliğin logosu var.
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. Yasemincim, ellerine sağlık. Bu güzel pasta için çok teşekkür ederim. Herkes hayran kaldı süslemesine. Tadı ise çok daha harikaydı. Bayıla bayıla yedik bitirdik. Kırıntısı bile kalmadı. :) Anlaşılacağı üzere alnımın akıyla geçtim savunmadan. Herşey yolunda. Bir teşekkür için gireyim bloguna dedim. Baktım sen yayınlamışsın bile pastayı. :) Ben telaştan foto çekememiştim çok. Senin fotolar süper. Şekerim tekrar teşekkürler. Hayatımdaki önemli günlerden birine renk kattın bu güzel pastanla. Opuyorum. :)))

    YanıtlaSil
  8. Yasemincim süper olmuş arkadaşını ben de tebrik ediyorum. O kadar zorlu bir süreç ki. Halley ve kremalı bisküvi hiç aklıma gelmemişti harika fikir. Merakım böylece giderilmiş oldu teşekkürler. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  9. Ellerinize sağlık çok güzel olmuş...

    YanıtlaSil
  10. Çok beğendim, özellikle kızın yüzünü çok güzel yapmışsın.Çok beğendim !!

    ellerine sağlık
    sevgiler

    YanıtlaSil
  11. Ay yasemin ya şaşıyorum sana nasıl uğraşıyorsun bunlarla o kızın yüzü filan ne güzel olmuş öyle ya. Bazı güzelliklerde ayrıntılarda gizlenmiş :D valla bayıldım bayıldım seni çok takdir ediyorum canım harikasın.

    YanıtlaSil
  12. Yasemin harika olmuş pasta, çok şeker, ellerine sağlık....

    Sevgiyle kal,
    Züzü

    YanıtlaSil
  13. Elerinize sağlık, harika bir pasta olmuş. ben bayılıyorum boyle pasta yapanlara. En çok da kitapları sevdim :)

    YanıtlaSil
  14. Gerçekten sanat eseri...

    Bayıldım emeğine sağlık canım süpperrrrrr;)

    Ayrıca fadimeye başarılarının devamı dileklerimi arzederim:D

    muhabbetle...

    YanıtlaSil
  15. Ahh bayılıyorum bu pasta görüntülerine... Bende bir gün gözümü karartıp denesemmi acaba :)
    Ellerine sağlık Yasemincim.
    Sevgiler

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda isim belirtirseniz memnun olurum, böylece size vereceğim cevaplarda hitabım "Sevgili İsimsiz" şeklinde olmaz. Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...