11 Mart 2010 Perşembe

Pembe Elbise Pasta

Pembe Elbise Pasta / Pink Dress Cake

Elif Hanım çook detaycı çook özenli bir anne.. Öyleki kendisiyle mailleşmelerimiz boyunca en ince detayına kadar pastayı süslemeyi herşeyi ama herşeyi defalarca konuştuk. Sanırım bugüne kadar bana yazılan en uzun mailleri Elif hanımdan aldım. Hiç bıkıp usanmadan hayalini ince ince anlattı.. Bende elimden geldiğince ona fikir verip yardımcı olmaya çalıştım..

Pembe Elbise Pasta / Pink Dress Cake

Sevgili Fatmiş bu sene 2.yaşını kutluyor ve mini bir genç kız.. O yüzden pastasının bebeksi olmasından ziyade böyle hem çocuksu hemde asil olmasını istiyordu Elif. Böyle süslü püslü ama sade, yalın ama gösterişlii.. :D Sonuçta Fatmiş'in o gün üzerine giyeceği sevimli elbisesinin pasta versiyonunda karar kıldık beraber..

Pembe Elbise Pasta / Pink Dress Cake

Fatmiş'in şirinliğini yeteri kadar yansıtamasada elbette mini bir figürde pastanın üzerinde yerini aldı. Minik prensesin kanatlarıda..

Pembe Elbise Pasta / Pink Dress Cake

Pastanın her aşamasında çok eğlendim her zamanki gibi. Sanırım benim bu aldığım keyif pastayı görenlerede tadanlarada yansıyor.. Sevgili Elif ve Fatmiş, dilerim ana-kız daha niiiccee güzel doğum günlerinde hep beraber olursunuz.. Ve elbette bende pastalarımla yanınızda.. Sevgi ve muhabbetle...



Pastanın pandispanyası kakaolu pandispanya, kreması beyaz çikolatalı krema, içinde ev yapımı fıstık krokan ve damla çikolata var. Her zamanki gibi booool miktarda...

6 yorum:

  1. ellerine sağlık harika olmuş yine yine yineeeee.

    YanıtlaSil
  2. Yasemin yine harika görünümlü bir basta yamışsın bayılıyorum bu pastaların fotograflrına bakmaya :))

    YanıtlaSil
  3. ama ekrana bakmadan yazarsam böyle olur bir sürü kelime yanlış yazılır :((

    YanıtlaSil
  4. Süper görünüyor. Tebrikler...

    YanıtlaSil
  5. adaşım sagol sagol saagooollll!


    aman burcucum bir iki harfin lafımı olur.. ben seni anladıktan sonra :D coookk sagoool!

    tesekkurler zühraa!

    YanıtlaSil
  6. kizimin pastasi....
    gercekten cok muhtesemdi,herkes bayildi
    tekrar ellerinize saglik yasemin hanim

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda isim belirtirseniz memnun olurum, böylece size vereceğim cevaplarda hitabım "Sevgili İsimsiz" şeklinde olmaz. Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...