1 Nisan 2010 Perşembe

Rüya'nın Palyaçolu Pastası

Rüya'nın Palyaçolu Pastası

Günler ne çabuk geçiyor.. Ne zaman akşam ne zaman sabah?? Ne zaman hafta başı ne zaman sonu.. Bırakın günleri takip etmeyi farkına bile varamıyorum. Benim için zaman kavramı fırında pişen pandispanyanın süresi bittiğinde başlıyor.. Sonra ikinci pandispanya fırına girdiğinde yeniden geri sayım başlıyor.. Hani bize göre 24 saat kelebek için bir ömür yaa, işte o hesap.. Benim için 45 dakika sizin için bir gün belki de.. Hani günü 48 saate çıkarsam, kendime altı tane daha kol taksam belki o zaman yetişebilirim herşeye.. Yani bir umut..

Rüya'nın Palyaçolu Pastası

Burcu Hanım'la da aylar öncesinden konuştuk.. Sevgili Rüya'nın 1.Yaş günü için benim paşanın 1 yaş pastasını ne kadar beğendiğini, ama bu sefer pembe pembe olmasını istediğini söylemişti. Zaman uçtu gitti vakit geldi geçtii. Pasta yapıldı yerine teslim edildi.. Çok da beğenildi.. Hatta prenses Rüya durmadan alkışladı hiç yerinde durmadı.

Rüya'nın Palyaçolu Pastası

Herkes tarafından Rüya'nın en çok sevilen minik saç detayı bile unutulmadı. Sevimli bir oyuncak bebek gibi pembe cici bici elbisesiyle Rüya pastada yerini aldı.. Nice yaşların olsun prenses, nice güzelliklerin olsun.. Her detayı düşünen sevgili ailenle beraber daha nice güzel kutlamaların olsun!



Pastanın pandispanyası kakaolu pandispanya, kreması limonlu krema, içinde tazecik çilekler ve muz var.. Hafif ve lezzetli her zamanki gibi..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda isim belirtirseniz memnun olurum, böylece size vereceğim cevaplarda hitabım "Sevgili İsimsiz" şeklinde olmaz. Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...