3 Haziran 2010 Perşembe

Prenses Pasta

Prenses Pasta

Neslihan telefonda prenses istiyoorruuzzz diye haykırdı :) Süslü olacak, sarı saçları olacak, tacı, kolyesi, yüzüğü olacak.. Ama öyle sıradan barbi pasta olmayacak özel olacak.. Kocaman yeşil gözleri ve güzel makyajı olacak :) Allahım olacak ta olacak.. Ayakkabıları hatta hediye kutularıda olacak!

Prenses Pasta

Ee bu kadar detaylı bir isteği şekillendirmek haliyle çok da zor değil. Ayşenaz Prenses için az bile aslında. Bak mesela küpelerini unutmuşum.. Etek o kadar kabarıkki ayakkabısınıda gösterememişim.. Oldu mu şimdi :)

Prenses Pasta

Yaparken en keyif aldığım pastalardan biri oldu diyebilirim. Bir kere çok şık bir hanım olduğu için ayrıcaaa sıradan olmadığı için. Dünya güzeli Ayşenazı birebir resmedemesemde elimden geldiğince yansıtmaya çalıştım. Aslında en çok pastayı gördüğündeki tepkisini merak ediyorum..

Prenses Pasta

Neslihan çok beğenerek aldı pastayı. Eminim Ayşenaz'da beğenmiştir :) Tabii ayakkabıları olmadığını görünce üzülmüş olabilir.. Canım az büyüsün bende O'na başlı başına ayakkabı olan bir pasta yaparım :P

Prenses Pasta

Zamane çocuklarının bu kadar net isteklerinin olması şaşırtıyor beni aslında.. Oyuncak bebeğin düz bir pastaya saplanıp, al bak barbili pasta, diye kandırıldığı günler çoooookkk geri de kaldı değil mi? Şimdi çocukları kandırmakta zorlaştı :) Ama olsun onlar mutlu olsunda ben her türlü isteklerini gerçekleştirmeye varım!

Prenses Pasta

Yeniden doğumgünün kutlu olsun Ayşenaz'cım. Dilerim en mutlu anlarında en güzel pastalarımla hep seninle olurum..

Pastanın pandispanyası kakaolu kek, kreması çikolatalı krema, içinde boool miktarda taze kavrulmuş antep fıstığı ve çikolata var :) Tadı da tam çocuklara göre ;)

1 yorum:

  1. ayfer
    maşallah ne kadar güzel bir pasta keşke bende yapabilsem böylesni daha çok uğraşmam gerek. sizi tebrik ederm nasıl yaptığınızıda anlatırsanz çok sevinirim

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda isim belirtirseniz memnun olurum, böylece size vereceğim cevaplarda hitabım "Sevgili İsimsiz" şeklinde olmaz. Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...