17 Eylül 2010 Cuma

İki Pasta Birarada / Armağan ve Can'ın Pastası

İki Pasta Birarada / Armağan ve Can'ın Pastası İki Pasta Birarada / Armağan ve Can'ın Pastası

Can bizim blog dostlarının ilk göz ağrısı.. O'nu ilk anne karnında tanıdık, hoşgelesin partisini ilk O'nunla yaşadık, doğuma kurabiyeleri ilk O'na götürdük, ilk gülüşler ilk adımlar ilk doğumgünleri.. Canımızdan bir parça oldu! Can oldu! Şimdide onun 3.yaş gününe yaptığım pastayla benim için bir ilk daha oldu.. İki pastayı biraraya getirdim O'nun için.. Hem babası Armağan'ın hemde kendisinin doğumgünleri yakın zamanlarda olunca, eee kutlama da beraber yapılınca bu kaçınılmaz oldu :)

Pınar'ımla beraber eşi Armağan ve Can'ımız için her ikisininde özel zevklerinin olduğu bir pasta üzerinde konuştuk. Ben de dedimki bir pastada bir çok obje olacaksa bari bu iki pasta olsun.. Ama birarada olsun :) Sonuçta tamamen onlara özel tek pastada iki pastayı birleştirmiş oldum..

İki Pasta Birarada / Armağan ve Can'ın Pastası


Can hemen hemen her erkek çocuk gibi arabalara meraklı.. Elbette en çok Şimşek McQueen'e :) Bu durumda onun tarafın da McQueen teması yer aldı.. ve Can'ın 3 yaşını doldurması vurgulandı haliyle..

İki Pasta Birarada / Armağan ve Can'ın Pastası


Armağan'da ise ilgi alanı biraz fazla :)

İki Pasta Birarada / Armağan ve Can'ın Pastası

Öncelikle snowboard, ardından oruçluyken bile ihmal etmeden oynadığı Squash, ve olmazsa olmaz fotoğraf. Böylece tüm zevkler birarada. Haa bide unutmadan, ee bizimkiler gezmeyi seven bir aile olunca "Seninle heryere..." mesajıda konduruldu bi kenara.

İki Pasta Birarada / Armağan ve Can'ın Pastası


İşte böyle bol detaylı, çok keyifli ve bir o kadar da özel bir pasta oldu Armağan ve Can'ın pastası.. Pınar'ımda bu sabah mailinde çook güzel anlattı onların tepkilerini, okurken gözlerim bile doldu.. İşte sizinle de paylaşmadan edemeyeceğim maili Pınar'ın;

İki Pasta Birarada / Armağan ve Can'ın Pastası


"Yasemin’im pastanın Armağan ve Can üzerinde yarattığı etkiyi şaşkınlığı süprizi nasıl ifade etsem bilemiyorum… Gelip de görmen lazımdı yani :)
Can’da Armağan’da mutluluktan heyecandan şapşırmış haldelerdi pastayı gördüklerinde. Müthiş bir andı benim için…
Pasta her harfine kadar gerçek bir SÜRPRİZ di… Sana ne kadar teşekkür etsem az.. Hala heyecanlıyım, nasıl bir şeydir bu pasta ya!!! Deli divane etti bizi…
Armağan’ın yerine koyuyorum kendimi,Düşünsene bir sanat eserinin üzerinde oturmuş halde modelin yapılıyor, tamamen sana özel bir sanat eseri.. Nasıl deli olmaz insan?
Armağan’ın unutamayacağı bir doğumgünü oldu sayende…
Can’ın ilk tepkisi arabayı alıp oyanamak oldu bu arada :)
Ayyy be unutamıyorum ya…
Yasemin’im herkese aynı şeyleri yaşatıyorsun ya… Sen var ya cennetliksin…
Bu pasta sanat eseri, kim görse çok beğendi :) Çağ atlattın sen bize :))"

Canım Pınarım sana ve güzel ailene bu mutluluğu yaşatabildiysem ne mutlu bana! İyi ki doğdunuz! Dilerim daha nicelerinde hep beraber oluruzz.... Bu arada süper detay fotoğrafların içinde ayrıca teşekkürler. Fotoğraf makinemin yokluğunda sayende çoook güzel fotoğraflarla yeniden güzelleşti sayfam!

Siparis ve Iletisim

Pastanın keki vanilyalı kek, kreması limonlu krema, içinde bol miktarda muz ve damla çikolata var..

1 yorum:

  1. Yasemin'im duygularımı zaten ilk heyecanla aktarmışım, sen de aynen buraya aktarmışsın :)
    ben hatırlamak istedikçe o güzel anları dönüp bu linke bakacağım.
    http://ozelpastam.blogspot.com/2010/09/iki-pasta-birarada-armagan-ve-cann.html

    Pastanın her köşesine bu işte ne kazar uzmanlaştığının imzasını atmışsın tek tek...

    Daha ne diyebilirim ki...
    Sen cennetliksin:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda isim belirtirseniz memnun olurum, böylece size vereceğim cevaplarda hitabım "Sevgili İsimsiz" şeklinde olmaz. Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...