21 Kasım 2010 Pazar

Caillou Kurabiyeler ve Fenerbahçe Kurabiyeler

Caillou Kurabiyeleri

Zeynep Büşra'nın yeri bende bambaşkadır.. O benim ilk göz ağrım. İlk müşterim :) Siftahımı bana yaptıran çok değerli arkadaşım Şeyda'mın kızı. O'na ilk bebek kurabiyelerini yapmamdan bu yana koskocaman iki sene geçtide bizim kız 3 yaşına geldi bile..

Caillou Kurabiyeleri

Bu sefer prenses büyüyünce öyle bebeksi şeyler değilde en çok sevdiği çizgi film karakterinin olduğu kurabiyeler istedi.. E o isteyince akan sular durur bizde :) Sevimli karakter Caillou'nun Kurabiyeleri Büşra prenses için..

Caillou Kurabiyeleri

E birde bizim abimiz var Berk Can, şimdi Büşra'nın yanında onuda düşünmek gerekince sırf O'na özel beş tanecik te fenerbahçe kurabiyeleri hazırladım.

Fenerbahce Logo Kurabiyeler

Fenerbahce Logo Kurabiyeler

Duyduğuma göre Berk Can paşa da kurabiyelerini kimseyle paylaşmak istemesede babası ve dedesi hemen kapışmış birer tane :) Eee insan bu kurabiyeleri görünce çocukla çocuk oluyor haliyle..

Fenerbahce Logo Kurabiyeler

Nice yaşların olsun Büşra'cım nice güzelliklerin.. Tüm ailenle beraber..

Kurabiyeler kakaolu.. Ama öyle bildiğiniz kakaolu değil, yani nerdeyse bir lokma çikolata ısırır gibi.. O kadar kakaolu :)

Siparis ve Iletisim

1 yorum:

  1. Canim Yasemin'cim, kurabiyelerin görüntüsü kadar tadı da süperdi. Zeynep Büşra nın doğum günü partisinde çocuklar kadar davetli büyüklerinde ilgi odağı oldu (özellikle fenerbahceli olanlar :)) Kızımın her doğum gününde soframızda senden bir eser görmek artık bir gelenek oldu :) Daha nice senelere hep birlikte diyorum.. Kucak dolusu sevgilerimle.. Şeyda Kalaycı

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda isim belirtirseniz memnun olurum, böylece size vereceğim cevaplarda hitabım "Sevgili İsimsiz" şeklinde olmaz. Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...