28 Haziran 2011 Salı

"Hadi Gülümse" Kurabiyeleri

Melek Kurabiyeler

Ah Zeynep ve son dakika siparişleri :) Biliyor ki bana naza geçiyor hiç acımıyor valla :)) Olsun varsın ben O'nu ayrı bi seviyorum zaten ne varki yaparım tabii son dakika kurabiyeleri :)))

Melek Kurabiyeler

Ama şimdi hakkını yemeyeyim bu sefer ben geciktirdim biraz kurabiyeleri.. Ancak dün gönderebildim sahibine. Bugün eline geçmiş olması gerekiyor.. Zeynep'in can arkadaşı Betül'e gitti bu kurabiyeler. Birbirlerinin melekleriymiş onlar buna vurgu yaptım bol bol :) Mini mini melekler yaptim kurabiyelere.

Melek Kurabiyeler

Amaç Betül'ü güldürmek olunca kocaman birde gülen yüz ekledim seçeneklere. Ve hadi gülümse dedim.. Gülümseki Zeynep'te gülsün seninle..

Melek Kurabiyeler

Dostlukları korumak ne kadar zor bu zamanda. Böyle güzel dostluklara bir gülücükte ben ekleyince ayrı bir mutlu oluyorum :)

Melek Kurabiyeler

Dilerim dostluğunuz daim olur sevgili Betül ve Zeynep! Hep güler hep güler heeep güllerssiniizz... :)))

Melek Kurabiyeler

4 yorum:

  1. ah ben ve son dakika siparişim :)nazım geçio cidden,napiim :) o kadar çok görüştük ki sanki on kişi arasından beni seçebilceksin artık :)betüle de sölerken arkadaşıma yaptırdım dedim,birbirimize gelip gitçek kıvama geldik artık :) tekrar teşekkürler,meleğimi güldürdün,hem de kocaman..sayende ben de çoook mutlu oldum..onun benim için ne ifade ettiini en ii bilenlerdensin çünkü..saol canım ya,ellerine,emeğine sağlık..

    YanıtlaSil
  2. o kadar çok istiyorum ki bir gün sizin gibi usta olabilmeyi... bir gün ben de yapabilecek miyim acaba bunlardan? ve gülümsetebilecek miyim gören herkesi, sizin beni ve sevdiklerinizi gülümsettiğiniz gibi :)
    ellerinize sağlık diyorum, saygıyla eğiliyorum :)
    sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. Çalışmalarınız çok güzel,ellerinize sağlık..

    sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Gerçekten Bir Sanat Eseri kıvamında Görünüyor.)
    mutfak dekorasyon

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda isim belirtirseniz memnun olurum, böylece size vereceğim cevaplarda hitabım "Sevgili İsimsiz" şeklinde olmaz. Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...