29 Eylül 2010 Çarşamba

Kaptan Kanca ve Emin'in Gemisi Pasta

Kaptan Kanca ve Emin'in Pasta / Captain Hook Cake

Zamane çocukları inanılmaz! Yani daha 6 yaşındasın ama ne istediğini bu kadar iyi mi biliyorsun.. Hayır aslında geç bile söyledim. Henüz 3 yaşındaki Ela bile ne istediğini çok iyi biliyor.. (O'nun pastasını yayınladığımda anlatacağım..)

Kaptan Kanca ve Emin'in Pasta / Captain Hook Cake

Eski zamanda bebekler ilk doğdukları anla gözlerini açtıkları zaman arasında muhakkak bir kaç gün geçermiş.. Hatta büyükler hemen her görüşte çocuk gözlerini açtımı diye sorarmış. Şimdiyse daha ana karnından çıkınca cin gibi bakıyor veletler :) Bu annenin hamilelik boyunca aldığı vitaminlerden midir yoksa nesil gittikçe akıllanıyor mu bilinmez, ama zamane çocuklarını takip etmek zor...

Kaptan Kanca ve Emin'in Pasta / Captain Hook Cake

Annesinin kara kuzusu Emin'de ne istediğini bilen bir çocuk.. Korsan gemisi pasta olacakmış, Kaptan Hook'la beraber.. Hatta sevgili Aygül'ün hamile olması, kendisinin yatak döşek hasta olması bile onu bu kutlamadan alıkoyamamış.. İllaki partisi yapılacak kutlamalar günlerce sürecekmiş :)

Kaptan Kanca ve Emin'in Pasta / Captain Hook Cake

Eh bu durumda bende elimden geleni ardıma koymadım.. İstediği gibi bir pasta yapmaya çalıştım Emin için.. Hazine sandığından, geminin çapasına kadar, kırık dökük tahtalardan, yamuk yılık vidalara kadar.. Hatta yırtık pırtık yelkenlerde kuru kafa iskeletlerine kadar olabilecek her detayı koymak istedim pastaya.. Ee ne de olsa Korsan Emin çok dikkatli.. Şimdi herhangi bir isteğini unutursak kızmasın bize :)

Kaptan Kanca ve Emin'in Pasta / Captain Hook Cake

Sevgili Aygül çok güzel açıklamış kendi sayfasında, pastanın üzerindeki bu manidar yazıyı, "Emin bana 'ANNE İYİKİ SENİN KARNINDA DOĞMUŞUM der.Bende Oğluşuma böyle demek istedim.Canımın içi sen benim için gerçekten çok değerlisin ve hep değerli kalacaksın...". Evladın annesine sölediği minik bir anektod.. Dilerim mutluluğunuz daim olur ailecek!

Kaptan Kanca ve Emin'in Pasta / Captain Hook Cake

Emincim annenle, babanla, dünyaya yeni gelecek olan kardeşinle, daha nice yaşların nice kutlamaların olur inşaAllah! ve sen her gününde onların seni ne kadar sevdiğini hatırlayan kıymet bilen bir evlat olursun.. Nice yaşların, nice güzelliklerin olsun! İyi ki annenin karnında doğmuşsun ;)

Kaptan Kanca ve Emin'in Pasta / Captain Hook Cake

Pastanın pandispanyası yoğun çikolatalı pandispanya, kreması sütlü çikolatalı krema, içinde bol miktarda frambuaz var..

Siparis ve Iletisim

4 yorum:

  1. Yasemincim ellerine sağlık tekrardan.Güzel anlatımınla ve güzel dileklerinle duygulandırdın beni.Zaten göz yaşı kenarda bekliyor:)))Biz çok memnun kaldık.Bence senin sevecenliğin yansımış korsan pastamıza.Evet Emin gerçekten çok dikkatli bir çocuk.İyi tahlil etmişsin:)))İnşallah bundan sonrada bize bol bol pasta yaparsın.Ellerin dert görmesin.

    YanıtlaSil
  2. SONUNDA. Benim fikrimdi demiştim korsan gemisi pastası die. Şükür biri istemiş. Geminin tahtalarına hasta oldum. Yuh diorum ayakta alkışlıyorum.
    eemree

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Yasemin,
    son günlerde en çok ziyaret ettiğim ve herkese tavsiye ettiğim bir blog seninkisi..yukarıdaki pasta da bir insanın aslında komple bir sanatçı olması gerektiğinin kanıtı..hem lezzet ustası, hem görsel sanatlarda sınır tanımıyor..Allah yolunu açık etsin,iyi ki açmışsın böyle bir blog.teşekkürler..takipçinim..Hilal.

    YanıtlaSil
  4. Hayretler içinde gezindim; tebrik ederim ama n'olur "de" ve "ki" eklerine biraz daha özenin. Güzelim pastada başka yere bakamaz oldum.

    İyi çalışmalar, başarılar.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda isim belirtirseniz memnun olurum, böylece size vereceğim cevaplarda hitabım "Sevgili İsimsiz" şeklinde olmaz. Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...