10 Ocak 2011 Pazartesi

Damla'nin Mini Mouse Pastası

Damla'nın Mini Mouse Pastası / Mini Mouse Cake

Bir Miki Mouse fanatizmidir gidiyor.. Evde durmadan "annneee mikiyi aaaaççç!" diye koşan bir paşa, mail klasörümü "Miki'li pasta istiyorumm!" diye dolduran yüzlerce çocuğun ailesi! Hey Allahım nasıl bir tutkudur bu :)))

Damla'nın Mini Mouse Pastası / Mini Mouse Cake

Vallahi şimdi yalan yok, bende çocukken pek severdim bu Miki Fareyi :) Ama tabii daha çok Mini Fareyi :) Hatta kırmızı üzeri beyaz puantiyeli eteğimi giyer gezinirdim etrafta.. Hey gidi günler heyy.. Etekte öle düz olmayacak, illaki fırfırlı olacak.. Ben ona "dönenen etek" derdim.. Böle kendi etrafımda döndüğümde o da benimle dönmelii..

Damla'nın Mini Mouse Pastası / Mini Mouse Cake

Bak şimdi pastadan çıktım yola, geldim kendi çocukluğuma.. Bu sefer Miki Mouse'ların aksine Mini karakteri çıktı ön plana. Dünya lokumu Damla için süslendi püslendi. Arkadaşlarınıda aldı etrafına.. Pastayı üflemeye hazırdı artık.. Ve yenilen pastanın ardından sıcacık gülümsedi Damla'cık tüm Özel Pastam izleyenlerine.. İyi ki doğdun Damla!


Pastanın pandispanyası kakaolu, kremasıda kakaolu, içinde damla çikolatalar var.. Hem de booool miktarda ;)

Siparis ve Iletisim


2 yorum:

  1. Cok begendiiim coook...harika bir calisma sevgili Yasemin,ellerine emegine saglik.Sevgiler

    zehra

    YanıtlaSil
  2. Çocukların pastalarıni gördüklerindeki mutluluk herşeye deger..Gözleri de ışıl ışıl olmuş Damla'nın sayenizde. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda isim belirtirseniz memnun olurum, böylece size vereceğim cevaplarda hitabım "Sevgili İsimsiz" şeklinde olmaz. Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...