17 Ekim 2011 Pazartesi

Feridun Düzağaç'ın Beşiktaş Pastası

Feridun Düzağaç'ın Beşiktaş Pastası

11.Ekim.2011 gecesi "A Haber" kanalında, "Uykusuz Her Gece" programında konuk Feridun Düzağaç'tı. Sizi bilmem ama ben çok severim kendisini. Programın yapımcısı Yeşim Hanım, Feridun Bey'e sürpriz bir doğumgünü pastası yaptırmak istediklerini söyledi. Haliyle benim ilk aklıma gelen müzik oldu. Ancak Yeşim hanım Beşiktaş üzerine yoğunlaşınca epey şaşırdığımı itiraf etmeliyim. Zihnimde hiç canladırmadığım derece fanatikmiş Feridun Bey. Demekki insanlar verdikleri imajtan çok daha farklı olabiliyorlarmış :))
Feridun Düzağaç'ın Beşiktaş Pastası  Feridun Düzağaç'ın Beşiktaş Pastası 

Nihayetinde insanın hayranı olduğu sanatçıya doğumgünü pastası hazırlaması da nasip oldu bana.. Çok da güzel bir pasta çıktı ortaya.. Nice yaşlarınız olsun Feridun Bey, nice müzikle dolu seneleriniz...
Feridun Düzağaç'ın Beşiktaş Pastası 

Program geç saatte yayınlandığı için belki izleyememişsinizdir. İşte burda pastanın geliş anı var.. İnsan pastasını ekranda görünce ayrı duygulanıyor canım :))

2 yorum:

  1. Çok güzel bir pasta olmuş,ayrıca tebrik ederim :)
    Kızımın doğum günü yaklaşıyor. Pastası için sizinle iletişime geçeceğim :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Yasemin,
    eminim cok güzel bir duygudur bir sanatciya pasta yapmak. Darisi bizlerin basina :)
    Pastadaki figürün baya benzemis, ne güzel olmus...
    Sevgiler...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda isim belirtirseniz memnun olurum, böylece size vereceğim cevaplarda hitabım "Sevgili İsimsiz" şeklinde olmaz. Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...