14 Ekim 2009 Çarşamba

Hello Kitty Pastası

Hello Kitty Pastasi / Hello Kitty Cake

Şöyle cici bir pasta ile geri dönüş yapayım herkesin gözü gönlü bayram etsin.. Efendiimmm ufak bir açıklamaya ihtiyaç duyanlar için; yorgunluğum geçmedi.. Yalnız birazda yoğun çalışıyorum bu aralar. Misal pazartesi günümden örnek vereyim.
Erken kalk, paşayı temizle giydir doyur, babaanneye bırak, pastayı hazırla, evi topla, atölyeyi topla, paşayı al uyut, git pastayı teslim et doğum gününü kutla iki laklak yap eğlen, eve dön uyanan paşayı temizle, karnını doyur, biraz oyna ilgi alaka göster, bu sefer anneanneye bırak, hooopp MSA ya harika İtalyan yemekleri kursuna katıl (Teşekküürler Irmak Hanım!!), güzel yemekler pişir öğren, milletle laklak yap eğlen, hooppp eve geri dön, babasıyla koyun koyuna uyuyan paşayı yatağına yatır, duşa gir ve güüüm yatağa yat...
Nasıl ??
Bu tarz yoğun geçen günlerin ardından her ne kadar biyonik kadın diye adlandırılsamda vücut iflas etti beyin yerinden uçtu bende blogumu ihmal ettim.. Ama bu maratonda en önemli kaçışım blogum olduğu için dayanadım geri döndüm..
İşte pazartesi günü sevgili eltimin dünya tatlı kızı biricik yeğenim Sıla'nın doğum günü için hazırladığım pasta ile karşınızdayım. Pastanın teması her küçük kızın sevdiği ve benimde uzun zamandır çalışmak istediğim bir tema Hello Kitty :D Gerçekten sevimli bir çalışma oldu! Sonuçta çocuklar parmaklarıyla beraber pastayıda silip süpürdüler! İyi ki doğdun Sıla'cım..


Pastanın pandispanyası yoğurtlu kakaolu pandispanya, içinde çilekli krema ve boooool miktarda damla çikolata var..

12 yorum:

  1. canım adaşım anne olup da motorlu araç gibi çalışmayan mı var acaba? ama senin durumun apayrı, bir de böylesine güzel şeyler yapıyorsun. ama iyi ki o anneanneler ve babaanneler var yoks aişimiz yaman olurdu. Sılaya nice seneler dilerim, sana da ne diyim anacım harikasın. ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  2. Yasemincigim, hos geldin...pasta harika...sesini duymak harika, sevgiler

    zehra

    YanıtlaSil
  3. Selam..

    Ne çabuk geldin ya...? Ben dedim bu kız 2 ay gelmez artık diye ama gidip gelmen bir oldu valla, çok iyi de oldu..Hoşgeldin..

    Pasta bir harikaa pembe pembe..Ellerine sağlık..

    Bu arada bu kadar yoğun tempoya kim olsa dayanamaz, zorlama kendini fazla..sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Harika bir pasta omuş canım ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  5. hoş geldin yaseminciğim..yine harika bir dönüş yapmışsın pasta mükemmel görünüyor ah sendeki becerini yarısı bende olsa ne olurdu sanki:)

    YanıtlaSil
  6. Selam yaseminciğim hoşgeldin yine yeni yeniden...

    Pasta neffis tek kelimeyle ellerine sağlık olsun...

    muhabbetle...

    YanıtlaSil
  7. Cok guzel cok seker bir pasta, ben de benzerini oglumun cok yakinda olacak dogumgunu icin yapicam ;)

    YanıtlaSil
  8. o yorumu hilmideyil hakan zaim yaptı:)))

    YanıtlaSil
  9. sayfadaki yemek ve tatlı çeşitleri süper tabiki ahçıda elbet bize yapacan bunlardan.

    YanıtlaSil
  10. ellerine saglik Yaseminim
    pastana bittim rengi ve sekli mukkemmel
    emegine ellerine saglik canim

    kocaman selamlar...

    www.yenitadlar.blogcu.com

    YanıtlaSil
  11. bunların tarifi yok sanırım sipariş etmemiz gerekiyor

    YanıtlaSil
  12. Merhaba isimsiz, pastalarin pandispanya ve kremalarinin tarifleri sitemde mevcut. Ayrica detayli bir sekilde nasil biraraya getirdigimide fenerbahce pastamda anlatmistim. Ancak suslemenin nasil yapildigini anlatamiyorum cunku anlatmasi zor. Arzu ederseniz siparis verebilir ya da seker hamuru ile fotografi referans alip kendiniz yapabilirsiniz.. Gorusmek uzere..

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda isim belirtirseniz memnun olurum, böylece size vereceğim cevaplarda hitabım "Sevgili İsimsiz" şeklinde olmaz. Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...