17 Mart 2010 Çarşamba

Duru'nun Bahçe Pastası



Duru'nun Bahçe Pastası / Duru's Garden Cake

Bir bahçenin içinde börtü böcek olsun kelebekler ördekler olsun dedi Duygu bana... Tam ortada da dünya tatlısı Duru otursun böyle yeşil bahçenin keyfini sürsün.. E aslında nerdeyse herşeyi söyledi Duygu, kızına nasıl bir pasta istediğine dair.. Bende ilaveten ee bu kadar bahçe olursa o pastanın şekli ancak papatya şeklinde olursa güzel olur dedim. İşte karşınızda Duru'nun bahçesi tamda anlatılan, hayal edilen gibi..

Duru'nun Bahçe Pastası / Duru's Garden Cake

Bahçenin bembeyaz çitleri, çitlerin arasından kendini kurtarmış mini mini çiçekler.. Tüm detaylarıyla ayrı ayrı keyif alarak çalıştığım bir pastanın elbette en sevimli kahramları Duru'dan sonra ördeklerdi. Aslında bu minik gölete minik birde kurbağa yerleştirmeyi düşünmüştüm ki haylaz kurbağa suya dalıp gözden kayboldu :D. Sevimli ördeklerde nilüferli gölde ana kız gezinmeye devam ettiler..

Duru'nun Bahçe Pastası / Duru's Garden Cake

Sevgili Duru'nun pembe elbisesi, puantiyeli çorabı ve elbette elbisesine takım bappaları (hehehe ayakkabıları) ile aslında parka gitmek için biraz fazla şık olsada, ne de olsa geleceğin hanımefendisi öyle salaş olamaz dı doğum gününde.. Hatta azıcık saçını toplayan minik tokası bile eksik değildi.

Duru'nun Bahçe Pastası / Duru's Garden Cake

Bu keyifli bahçeyi hazırlamak çook güzel ve renkli bir çalışma oldu benim için.. Dilerim Duru'cum sende ailenle beraber daha nice keyifli doğum günlerinde keyifli anlarında, en yeşil, en renkli bahçelerde hep güler güldürürsün.. Doğum günün kutlu mutlu olsun...
Sizde Duru'nun güzel sayfasını ziyaret edip O'nun gelişimine tanıklık edebilirsiniz..


Pastanın pandispanyası kakaolu pandispanya, çikolatası bitter çikolatalı krema, içinde booooool miktarda kavrulmuş fıstık ve damla çikolata var..

1 yorum:

  1. Yazını okurken çok duygulandım. Seni ve blogunu tanıdığıma çok memnunum. Hayalimizdeki pasta bu kadar güzel yapılabilirdi, daha ötesi yok. Eline sağlık. Güzel dileklerin için teşekkürler.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda isim belirtirseniz memnun olurum, böylece size vereceğim cevaplarda hitabım "Sevgili İsimsiz" şeklinde olmaz. Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...