14 Nisan 2010 Çarşamba

Umut'un Galatasaray Pastası

Umut'un Galatasaray Pastası

Sevgili Bahanemle beraber güzel işlere el atıyoruz yavaş yavaş.. Gerçi o patirikle beraber olduğundan beri bu işlerden uzak kaldı ama madden yanımda olamasa da manen hep benimle.. İşte bu siparişin sahibi Burcu da Bahanemin arkadaşlarından.. Hehehe yanii bahanem sende olmasan :D Neyseki patirik emekliye ayrıldı artık sende bu civarlara uğrarsın deeeemmiii???

Umut'un Galatasaray Pastası

Burcu sevgili eşi Umut'un doğum günü için; onlara özel detaylarla süslü bir pasta istedi.. En başta elbette tüm erkeklerin dizinden düşmeyen laptop ve elbette kocaman plazmaaaa! Gerçi burda siz plazmayı göremiyorsunuz ama orasını da hayal edin canım yani herşeyi de ben yapamam ki :P Şaka bir yana plazmamız fotoda yerini almasada pastada yerini aldı sonradan..
Ancak en çook dikkat edilen nokta Umut Bey'in iyi bir galatasaray taraftarı olmasıydı ki bu da zaten pastanın ana renklerini belirledi.. Beyaz koltuk, sarı kırlent, güzel eş Burcu'da pastaya yerleşince sanırım Umut Bey için en özel hediye bu oldu..

Meraklı :D

Ben pastayı bitiripte fotoğraf çekme derdindeyken meraklı yeğenim Sıla'da pastanın yanında poz verdi.. Ee zaten teslimata da cümbür cemaat çoluk çocuk gittik :D Çok şenlikli bir pasta yapımı çook şenlikli bir teslimattı anlayacağınız..
Dilerim Umut Bey'inde doğumgünü hep böyle şenlikli geçer.. Nice yaşlarınız olsun inşaallah!
Pastanın pandispanyası limonlu kek, kreması sütlü çikolatalı krema , içinde taze çilekler var..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda isim belirtirseniz memnun olurum, böylece size vereceğim cevaplarda hitabım "Sevgili İsimsiz" şeklinde olmaz. Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...