30 Temmuz 2010 Cuma

Hoşgeldin Berk Yaman Bebek Kapkekleri

Berk Yaman Bebek Hoşgeldin Kapkekleri

Üniversite yılları ne kadar geride kaldı.. İlk gününü daha dün gibi hatırlıyorum oysaki. Heleki son sınıftaki proje stresi.. Biz üç kafadar ortaktık projede. Ne eğleniyor, ne kaynatıyorduk yahu.. Arada projeylede ilgileniyorduk tabii. En çokta sayfalar dolusu yazdığım raporları hatırlıyorum.. Ah ahh o zamandan belliydi benim yazarlığa soyunacağım :P

İşte benim orti Emre'de evlendi de çoluk çocuğa karıştı.. Ee belki bu sefer proje raporu yazmıyorum ama pastacı teyzesi (abla diyeyim yahu, ne teyzesii.. yaaaa!!) olarak maviş maviş kapkekler yaptım Berk Yaman'a.

Berk Yaman Bebek Hoşgeldin Kapkekleri

Evet evet yanlış görmüyorsunuz bunlar mavii.. Möhendisin aklı işte, neden tüm kapkekler sıradan renklerde olmalı ki?.. Bizim keklerimiz mavi olmalı! Aslında maviden ziyade birazda turkuaz bunlar ama ışık sizi yanıltabilir.. Gelinimiz Tuğçe'nin kapkekleri görünce yaşaran gözlerinden ve kocaman gülümsemesinden anladığım kadarıyla gayet tesirli olmuşlar kendileri..

Ah orti ahhh! Daha dün labda kafayı sıyırırken şimdi bebek bakıyoruz he.. Yaşlandık orti yaşlandık! Ama olsun bee bunlar güzel yaşlar :) Daha bu çocukların doğumgünleri, sünnetleri, askerlikleri, mezuniyetlerii.. amaannnn çok var çooookkkkk :)

Hoşgeldin Berk Yaman, ailemize hoşgeldin!!

3 yorum:

  1. Berk Yaman' a kocaman sağlıklı ömür dilerim. Senin de ellerine sağlık teyzesi, abla değilsin valla boşa üzme kendini. Bak hala olmuşsun hatta, Allah güzerl günler göstersin hepsine.

    YanıtlaSil
  2. TUĞÇE ÇOLAK8 Ağustos 2010 21:45

    hayatımda ilk defa bir kek e karşı kayıtsız kalamadım .:)..nasıl kalınabilirdi ki..yaso haklı.. ağladım ağlayacaktım gerçekten..öyle içten sunulmuştu ve emek kokuyordu ki..yemeğe kıyamayacak olsamda etrafimdaki yaso kek fanatikleri bana kibarca nasıl hapur hupr yeneceğini gösterince dayanamadım mavişş keklerimize..enfesti.. doyumsuzdu..sonsuz tşkler..sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. TUĞÇE ÇOLAK(BERK YAMAN IN ANNESİ)8 Ağustos 2010 21:52

    ^ordan burdan hayattan^a

    amin çok tşk ederiz..

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda isim belirtirseniz memnun olurum, böylece size vereceğim cevaplarda hitabım "Sevgili İsimsiz" şeklinde olmaz. Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...