15 Eylül 2010 Çarşamba

Zeynep Duru'nun Hediyelerle Dolu 1 Yaş Pastası

Zeynep Duru'nun 1 Yaş Pastası

Hamile olduğunu öğrendiğin andan itibaren zaman kontrolden çıkıyor.. Dokuz ay nasıl geçer diyorsun, ya bu bebek ne zaman uyumaya başlar diyorsun, acaba ilk kelimesi ne olacak diyorsun, dişi çıkarken canı acırmı diyorsun, ilk adım.. ilk gülüş.. ve bir bakmışsın senin ufaklık koca adam olmuş.. ama işte bu sürede en unutulmaz olanı elbette ilk yaş!

Zeynep Duru'nun 1 Yaş Pastası

Belki bebek hatırlamayacak o ilk yaş doğumgününü.. Pastanın mumuna üflemeyi beceremeyecek.. ama yinede hafızalarda kalacak olan hep ilk doğumgünü olacaktır. İşte bu unutulmayacak doğumgünlerinden birine daha tanıklık etti Özel pastam..

Zeynep Duru'nun 1 Yaş Pastası

Didem'in dünya tatlısı kızı Zeynep Duru için süslendi püslendi, en cici kostümlerini giydi pastanın üzerine oturdu minik figür. Puantiyeli kurdelesinide bağladı.. Pastanın her tarafına hediye paketlerinide saçtı.. Şimdi oldu :)

Zeynep Duru'nun 1 Yaş Pastası

Kimbilir daha nice yaşları olacak Zeynep Duru'nun.. Ama her zaman en özel'inde özel pastasını hatırlayacak :) Nice yaşların olsun, nice güzelliklerin! Rabbim seni bağışlasın!

Pastanın keki kakaolu kek, kreması çikolatalı krema, içinde taze kavrulmuş antep fıstığı ve damla çikolata var. Her zaman ki gibi boooooool miktarda :)

Siparis ve Iletisim

1 yorum:

Yorumlarınızda isim belirtirseniz memnun olurum, böylece size vereceğim cevaplarda hitabım "Sevgili İsimsiz" şeklinde olmaz. Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...