9 Aralık 2010 Perşembe

2011 Yılbaşı Kurabiyeleri

2011 Yılbaşı Kurabiyeleri

İnanılır gibi değil belki ama bir sene daha bitti.. Çocukken her sene yeni bir heyecan olurdu ama şimdi her sene daha çok yaşlandığını hissediyor insan :) Sanırım bu otuzlu yaşların bize bıraktığı sendrom.. Belki de kırklı yaşlara geldiğimizde her senede daha da kıymetlendiğimizi hissedeceğiz yıllanmış şaraplar gibi..

2011 Yılbaşı Kurabiyeleri

Fazla karamsarlığa müsade etmeden, 2010 nasıl geçti bilmem ama dilerim 2011 sizde çoook güzel anılar oluşturur. Ve bu anıların ilk başladığı günde sevdiklerinize bu sevimli kurabiyelerden hediye edersiniz ;)

2011 Yılbaşı Kurabiyeleri

Yeni yıla nasıl girersen öyle geçermiş senen, siz midenizde tatlı bir kurabiye, yüreğinizde sıcacık bir sevgi, ve gözlerinizde mutlulukla girin yeni yıla.. ki tüm seneniniz mutlu mutlu mutlu geçsin..

2011 Yılbaşı Kurabiyeleri

Ne de olsa her başlangıç bir umuttur, her başlangıç bir mutluluk.. 2011'de yeni başlangıçlarınız, yeni mutluluklarınız eksik olmasın..

2011 Yılbaşı Kurabiyeleri

2011 Yılbaşı Kurabiyeleri

2011 Yılbaşı Kurabiyeleri

Bu güzel kurabiyelerden, ve pek tabii bir önceki sene de hazırladıklarımdan olabilir, hediye etmek isterseniz bana çook geç kalmadan en geç 25.Aralık.2010 tarihine kadar; bir email (ozelpastam@hotmail.com) ya da bir telefon (0531 285 37 79) uçurmanız yeterli.. Geç kalmayın..

Görüşmek üzere..

6 yorum:

  1. Yasemincim hepsi harika ellerine,emeğine sağlık
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Hepsi çok şirin..ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  3. hepside enfes olmuş artık kremşanti yada başka pasta malzemeleri gibi küçük mrketlerdede şeker hamuru satılmalı oyun hamuru gibi bizde böyle güzel kurabiye yapmak istiyoruzzz.ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  4. yılbaşı kurabiyelerinin hepsi müthiş...ellerine ,hayal gücüne sağlık:)))

    YanıtlaSil
  5. Bayildim Yasemincigim...gercekten cok nefis olmus, ince,temiz ve zevkli bir calisma olmus. Ellerine saglik, bol siparisli günler dilerim...sevgiler

    zehra

    YanıtlaSil
  6. Ellerinize sağlık çokkkk güzel bu yılbaşı kurabiyeleri bayıldım süper,şeker hamuru olan kısmın şekillerinin, kalıbı var sanırım.Bol şanslar, siparişler dilerim.Sevgiler...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda isim belirtirseniz memnun olurum, böylece size vereceğim cevaplarda hitabım "Sevgili İsimsiz" şeklinde olmaz. Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...