22 Nisan 2011 Cuma

Demir'in 1 Yaş Pastası.. Demir Büyüyor..

Demir'in 1 Yaş Pastası

Demir'le ilk dişi çıktığında tanışmıştık. O günden sonrada hemen hemen ayda bir görüşmeye başladık annesi Tuğba Hanımcımla. Tabiki konuşacak tek konumuz vardı Demir'in 1.yaşgünün de pastasını nasıl yapacaktık :) En ince detayına kadar çok özeniyordu Tuğba! her detayını adım adım belirledik ince eledik sık dokuduk..

Demir'in 1 Yaş Pastası

Önce Demir'imiz doğmalıydı.. Pofuduk battaniyesinin altında mışıl mışıl uyumalı, hangi dünyalarda geziyorsa oralardaki mutluluğu tebessümünde bize taşımalıydı..

Demir'in 1 Yaş Pastası

Sonra Demir'imiz ilk dişlerine kavuşmalıydı. Banyodan çıkmış yeni dişlerini gösterirken bize muzip muzip sırıtmalıydı..

Demir'in 1 Yaş Pastası

Artık yatmak oturmak O'nu kesmeyince bu sefer emeklemeye başlamalıydı.. Evde nerde devrilmemesi gereken bişey varsa oraya ulaşmalıydı.. Ve Demir yavaş yavaş yaşına gelmeye başladı..

Demir'in 1 Yaş Pastası

Anne ve babasıda en güzel kostümlerini giydiler Demir'in bu önemli gününde. Özellikle Tuğba Hanımcım o güne özel etek bile diktirdi. Üzerinde Demir'in fotoğrafı ve rengarenk süsleriyle..

Demir'in 1 Yaş Pastası

Ve Demir 1 yaşında koca delikanlı olma yolunda ilk adımını attı.. Papyonuyla yeleğini giydi pastanın baş köşesine yerleşti :)

Demir'in 1 Yaş Pastası

Uzun gibi görünen 1 seneyi kısacık özetleyip pastasında ölümsüzleştirdik Demir'in.. Nice güzelliklerin olsun Demir'cim nice mutlulukların...

Aslında o günü en güzel sevgili Tuğba özetlemiş mailinde;

"Sizee bu 2.teşekkürüm Demir'in özel anlarına özel bi pastaylaa eşlik etmeniz sizinn ne kadar özel yeteneğe özel bi zevke sahip olduğunuzu gösterio...Biz o pastayı acaba yemesekte saklasakmı diye düşünecek kadar çok sevdik :) Demir büyüdüğünde herkese gururla bu benim pastam diyecek emin olun :) Hatta sizin o sihirli elleriniz oğlumun düğün pastasını yapacak siz bizim ailemizin özel ellerine sahip dostumuzsunuz!!!! Iyi ki tanidik sizi .."

Ne diyebilirim ki.. okadar özel ki bana hissettirdikleri bu geri dönüşlerin; bir kere daha iyiki Özel Pastam var.. İyi ki sizler varsınız..


Demir'in 1 Yaş Pastası

1 yorum:

  1. Tebrikler, harika bir 1 yaş pastası olmuş. Fikir de fikrin uygulamaya dökülmüş hali de süper..
    Ellerinize sağlık..
    Sevgiler,
    Sevilsen

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda isim belirtirseniz memnun olurum, böylece size vereceğim cevaplarda hitabım "Sevgili İsimsiz" şeklinde olmaz. Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...