27 Mayıs 2011 Cuma

Ares'in 1 Yaş Bahar Pastası ve Cupcakeleri

Ares'in Bahar Pastası

Ah şu ilk doğumgünleri yok mu.. Baksan hiçbirimizin hatırlamadığı ama yinede annelerin babaların en çok özendiği gün :) Sevgili Tuba Hanım'da o derece özeniyor Ares'in ilk doğumgününe.. Bana sevgili Açelya sayesinde ulaşan Tuğba hanım, aynen Açelyada olduğu gibi inanılmaz yoğun pozitif enerji gönderdi bana..

Ares'in Bahar Pastası

Bu kadar enerjiyi alınca da bu kocaman 40 kişilik pastayı yapmak yanında da minik cupcakeleri süslemek hiiç zor olmadı :) Aksine bittiğinde üzüldüm.. yaaa daha da bişeyler yapsamıydım acaba diye :)

Ares'in Bahar Pastası

İlk Demir'in 1 yaş bahar pastasını yaptıktan sonra bu bahar teması ne kadar da çok sevildi.. Ares'te bu temaya birde balonlar eşlik edince cıvıl cıvıl bir pasta çıktı ortaya.. Pastanın içide baharın habercisi taze çileklerle dolduruldu.. Kakaolu kek, limonlu krema ve tazecik çilekler..

Ares'in Bahar Pastası

Cupcakelerde fazladan minik palyaçolarda eklendi.. Aslında palyaço ve bahar arasında gidip gelen Tuba hanım pasta için bahara karar verince cucpakelere palyaço ekleyip onu mutlu etmek istedim :)

Ares'in Bahar Cupcakeleri

Doğumgünün ertesinde gelen cıvıl cıvıl telefonla saatlerce güldüm itiraf ediyorum.. Kimse yüzümdeki sırıtmayı silemedi :)

Ares'in Bahar Cupcakeleri

Özellikle'de Tuba ve Açelya'nın kimin pastası daha lezzetli diye konuşmaları.. Yani hanımlar beni ne kadar güldürdünüz Rabbim sizi daha çok güldürsün :))

Ares'in Bahar Cupcakeleri Ares'in Bahar Cupcakeleri

Cupcakeler browni tadında.. Kakaolu ıslak kek ve çikolatalı krema ile lezzetlendi :) Hani reklamlarda Demet Evgar diyor ya " bu bu nee bu"... işte öyle bir lezzet :)

Ares'in Bahar Cupcakeleri Ares'in Bahar Cupcakeleri

Nice yaşların olsun Ares'cim nice güzelliklerin.. Ve ben her yaşında senin yanında pastalarımla varolayım :)

1 yorum:

  1. Of ya...civil civil...sahane bir görüntü...emegine saglik Yasemincigim...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda isim belirtirseniz memnun olurum, böylece size vereceğim cevaplarda hitabım "Sevgili İsimsiz" şeklinde olmaz. Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...