7 Haziran 2011 Salı

Bebek Adımları Pastası

Bebek Converse Ayakkabılı Pasta

Bebişler ve ayakları.. Minicik adımlarıyla dünyaya iz bırakan ayaklar. Paşam ilk ayakkabısını giymeye başladığında hemen kapının önüne yere koydum ayakkabılarını. Varlığının ispatı olarak. Bir yere misafirliğe gittiğimizde de minik ayakkabıları hep bizimkilerin yanında sıralardım. Paşa da burda demek için.. Bir varlık simgesidir ayakkabılar.

Bebek Converse Ayakkabılı Pasta

Kadriye hanımın minik prenseside dünyaya gelmeden ayak izlerini gönderdi önce.. Minicik ayakkabıları pastanın üzerine yerleşti. Minik adımları pastanın yanına izini bıraktı.. Seni bekliyoruz minik prenses sağlıkla gel bakalım.. Bir avazda..

Bebek Converse Ayakkabılı Pasta

Pastanın keki vanilyalı, kreması limonlu ve içinde tazecik çilekler var.. Yine bir çilek mevsimi klasiği :) Son yazılarımda sürekli bu üçlüyü duyacaksınız şimdiden uyarayım.. Ama elimde değil çilekler taze olduğu sürece buram buram çilek kokacak pastalar..

Bebek Converse Ayakkabılı Pasta

1 yorum:

Yorumlarınızda isim belirtirseniz memnun olurum, böylece size vereceğim cevaplarda hitabım "Sevgili İsimsiz" şeklinde olmaz. Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...