22 Ocak 2010 Cuma

Kitap Kurdunun Pastası

Kitap Kurdu Pasta

Sevgili Hatice oğlunun okuması için elinden geleni yapan çooook vefakar bir anne! O'nun için verdiği mücadelede hakikaten çok değerli.. Ama gel görki sevgili Ozan biraz yaramaz ve her genç delikanlının olduğu gibi biraz lafdan anlamaz. Aslında annesine ne kadar düşkün olduğu, ne kadar değer verdiği dillere destan.. Ama genede konu okul oldumu, okumak oldumu biraz tembel..

Kitap Kurdu Pasta

İşte haylaz delikanlı Ozan için en uygun pasta; kitaplarına gömülmüş, çalışmaktan yorgun düşmüş halde uykuya dalmış şekilde figürlenen bir kitap kurdu pastasıydı. Bu Hatice'nin belki olurda O'na özel yapılan pastadan ilham alır daha çook çalışır demesiyle aklıma gelen fikirdi..

Kitap Kurdu Pasta

Hazırlarken epey güldüğümü itiraf etmeliyim. Gerçekten keyifli bir çalışma oldu. Dilerim Ozan'da pastasını keserken annesinin onun için ne kadar çok çalıştığını ve çabaladığını farkedip böyle kitaplara gömülür..
Hazır birinci dönemin son günü gelmişken dilerim ikinci dönemle beraber, yeni yaşında ççoook daha başarılı okul hayatına başlar ve çoook çalışırsın! İyiki doğdun Ozan!

Kitap Kurdu Pasta

Pastanın pandispanyası yoğurtlu kakaolu pandispanya, kreması beyaz çikolatalı krema, içinde booool damla çikolata var..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda isim belirtirseniz memnun olurum, böylece size vereceğim cevaplarda hitabım "Sevgili İsimsiz" şeklinde olmaz. Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...