13 Ekim 2009 Salı

Bebişimin Düğün Pastası

Siyah Beyaz Düğün Cupcake Kulesi / Black and White Wedding Cupcake Tower

Hani bazı insanlar vardır hayatınızda, herhangi bir kan bağınız yoktur ama sanki kan damarlarınızdan beraber akar.. İşte benim için o değer değerli bi insan Selçuk'um. Ben O'na "Bebbeeeeeeemmm" derim.. O bana "Beeebbbiişiiim beb bob beeebb" der.. :D Sevgi dolu bir diyaloğumuz var anlaşılan.


Siyah Beyaz Düğün Cupcake Kulesi / Black and White Wedding Cupcake Tower

E bu güzel insan canım bebişim gitti daha da güzel bir insanla evlendi.. Canım Fatoş'umda daha ilk selamında yüreğimin taaaa içine işledi. İşte bu iki güzel insanın düğünlerinde onları en çok mutlu edecek şeyi yaptım. Onlara kocaaammaan bir pasta yaptım :D
Hee he laf aramızda biz boğazımıza epey düşkünüzdürde :D. Kendiside benim gibi hafif(!) etine dolgun, yüreği kocaman bir insan.. E Fatoş'ta azimle formunu korumaya çalışsada sanmam ki çok uzun sürsün :D

Siyah Beyaz Düğün Cupcake Kulesi / Black and White Wedding Cupcake Tower

Yurtdışında düğünlerde kocaman pasta yerine bu tarz sevimli cupcake kuleleri hem daha sıcak hemde daha sevimli görünürdü gözüme. Bende bu sıcaklığı hazırlamak için can atıyordum açıkçası. Aslında cupcakelerim pek istediğim gibi olmadı ama tek başına 1 günde 100 cupcake birde pasta hazırlayınca inanın elimden geleni yaptım.

Siyah Beyaz Düğün Cupcake Kulesi / Black and White Wedding Cupcake Tower

Ayrıca arada kuaför ve nikah ziyaretimde oldu tabii.. Bebeeeem geç geldim diye bana nispet etsede pastayı görünce bana sıkı sıkı sarılması sanırım kendimi affettirdiğimin göstergesi.
O benim için gerçekten çoook değerli ve elbette artık O'nu bütünleyen diğer yarısı Fatoş'umda öyle.. Sizi çooook seviyorum canlarım benim! Dilerim hep yüzünüz güler, mideniz dolar...

Pastanın pandispanyası sade yoğurtlu pandispanya, kreması cikolatalı krema, içinde kırmızı kırmızı frambuazlar var.. Siyah beyaz ve kırmızıı..
Cupcakeler kakaolu cupcake, içlerinde beyaz krema var, üzerlerindeki süslemeler gene siyah beyaz ve kırmızı..
Ve cupcake kulesinide gene kendim hazırladım. Onunda teması belli siyah, beyaz ve kırmızı...


1 yorum:

  1. Ayşenur Baştürk25 Aralık 2009 13:21

    O gün kapış kapış giden bu keklerin tadı süperdi :) Geç geldin ama bence geç kalmana değdi..

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda isim belirtirseniz memnun olurum, böylece size vereceğim cevaplarda hitabım "Sevgili İsimsiz" şeklinde olmaz. Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...