13 Mart 2010 Cumartesi

Ben 10 Pastası

Ben 10 Pastası / Ben 10 Cake

Son dakika siparişlerim giderek artıyor.. Hatta benim siparişlerim nedense hep son dakikada geliyor :D Sanırım burdan bağıra bağıra "Son dakika siparişi yapıyorum!!!" dediğim için bu böyle.. Hehehe :D:D:D Yok yok ben kendim kaşınıyorum ve ondan sonrada şikayet ediyorum.. Aslında şikayet etmiyorum ya ben zamanla yarışmaktan keyif alıyorum...

Ben 10 Pastası / Ben 10 Cake

Sevgili Tanju için daha önce güzeller güzeli kızına voleybol pastası yapmıştım. Bu seferde yeğeni Erben için pasta yapmamı istedi.. Ama tabiki öyle haftalar öncesinden arayıpta şöylemi yapalım böyle mi diye plan yapmadan.. Hemen bir gece önce yarına lazım dedi :D Ahahah yahu Tanju sen benden iyi bilirsin bu iş sanat işi öyle aceleye gelmez... Kendiside çok başarılı bir grafiker ve harika tasarımlar yapıyor. Laf aramızda çok yakında bir eserini sizlere sunacağım tabii benden istdiklerini ona ulaştırabilirsem :D

Ben 10 Pastası / Ben 10 Cake

Erben'de bugünlerde hemen hemen her yaşıtı gib Ben10 hayranlarından. Ee kendiside 10 yaşına girdiği ve adı ErBEN olduğu için tam ona göre bir pasta hazırlamış oldum.. Yanii pastasındaki figür neden kumral değil diyenler için çünkü O Ben10 değil Erben10 :D.
Böylece arşivime ilk Ben10 pastasını eklemiş oldum.. Darısı yenilerinin başına artık :D

Ben 10 Pastası / Ben 10 Cake

Pasta kakaolu pandispanya, çikolatalı krema, içinde kavrulmuş antep fıstığı ve çikolata var.. Söylemeye gerek yok belki ama her zaman ki gibi booooool miktarda..

İyi ki doğdun Erben'cim...

1 yorum:

  1. Ben ten li bir pasta çok güzel. Saaati de aynen yapılmış. Bu pastayı ben olsam yedirmem ama. Kıyılmaz ki... Elinize Sağlık.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda isim belirtirseniz memnun olurum, böylece size vereceğim cevaplarda hitabım "Sevgili İsimsiz" şeklinde olmaz. Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...