22 Mart 2010 Pazartesi

Hoşgeldin Bibi Pastası

Hoşgeldin Bebek Pastası / Welcome Baby Cake
Pastacıların üstadına pasta yapmakmı.. Yok caanımmm! kiimm ben miii???

Vallahi öyle oldu be! Gerçektendeennn. Kendini bişi sanan ben duayenime pasta yaptım.. Hemide aynı anda tüm usta blogçulara ikram ettim. Anaammm! çok gerildim çook :P. Hehehehhe!!
Gerçekten yaparken çok eğlendiğim aslında bir çok fikrin kafamda uçuşmasına rağmen sade bir tasarımda karar kıldığım ve her zamanki gibi sabahın ilk ışıklarını karşılayarak bitirdiğim bir pasta oldu.
Canım ajanım Ayşemime cumartesi günü bizim shower tayfasıyla beraber toplandık gittik. Hem de nerdeyse noksansız.. Detaylar Yasemin Mutfakta'da!

Hoşgeldin Bebek Pastası / Welcome Baby Cake

Sevgili Bibi hayatımıza hoşgeldin.. Senide Bebi gibi aldık kabul ettik vee çooooooooooook sevdik! Özellikle o mini mini ayaklarını defalarca ısırınca farkettimki ben bebek özlemişim.. heheheh :D Ayşemim ajanım sen lütfen doğurmaktan vazgeçme :))


Pastanın pandispanyası fındık aromalı kakaolu pandispanya, kreması fındıklı krema... Kestiğiniz anda sizi sarıp sarmalayan nefis fındık kokulu bir pastaydı anlayacağınız.

2 yorum:

Yorumlarınızda isim belirtirseniz memnun olurum, böylece size vereceğim cevaplarda hitabım "Sevgili İsimsiz" şeklinde olmaz. Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...