30 Mart 2010 Salı

Louis Vuitton Çanta ve Terlik Pastası

Louis Vuitton Çanta ve Terlik Pasta

Hanımların çanta ve ayakkabı merakı tartışılmaz.. Sevgili Hülya Hanım'da bebek bekleyen kızkardeşi için en uygun hediyenin bu ikili olduğuna karar vermiş. Eee ne de olsa hamile bir kadını sevindirmek kadar büyük sevap olamaz dimi :D Napıyoruuzz bol boool hediye alıyoruz, mümkünse bu hediyeler yiyecek türlerinde oluyor :D Böylece anne adayı hem seviniyor, hem besleniyor dolayısıyla bu bebişede yarıyor...
Annemize şimdiden bir avazda bebişine kavuşmasını diler sevgili bebişe sağlıklı huzurlu ömürler dilerim!

Louis Vuitton Çanta ve Terlik Pasta

Pastanın pandispanyası limonlu kek, kreması limonlu krema ve içinde bol miktarda taptaze çilek var. Kesildiğinde miis gibi kokan inanılmaz ferah bir pasta. Hazır bahar mevsimi gelmişken yaza ön hazırlık tadında..

5 yorum:

  1. Cok cok guzel hepsi, nasil yapiyosunuz bunlari ya?
    cok ince ish :) tebrik ediyorum sizi yeteneyiniz ve sabriniz nedeniyle.
    Ben Bakuden Pakize.

    YanıtlaSil
  2. bloğunuzu netten bir şey ararken keşfettim. iyi ki de etmişim. seyre daldım tüm işimi unuttum :) ellerinize emğinize sağlık. ben bu güzelliklere bakarken zamanın nasıl geçtiğini farkedemiyorum :)emeğe müthiş bir saygım var ,olması gerektiği inancındayım da . bundan sonra sizden ve yapageldiğiniz güzelliklerden haberdar olabilmek için izlemeye aldım,sizi de beklerim :)
    en içten selam ve sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Yasemin'cim çok güzel,bayıldım.Ellerine sağlık..Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. ya gerçekten harikasınız, ne kadar özenli hersey.., ben ilk kekimi sizin tariflerinize bakarak yaptım yalnız sıvı yağ 1 su bardağı fazla oldu galiba artık yapa yapa keşfedicem sanırım:)
    bilgi paylaşımınız için teşekkürler,
    EfSeR:)

    YanıtlaSil
  5. gerçekten mükemmel olmuş.Aşmışsın sen artık yasemin ellerine sağlık.....

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda isim belirtirseniz memnun olurum, böylece size vereceğim cevaplarda hitabım "Sevgili İsimsiz" şeklinde olmaz. Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...