25 Mart 2010 Perşembe

Turuncu Balık Pasta

Turuncu Balık Pasta / Orange Fish Cake

Bir balık pastası daha.. Her zamanki gibi inci gibi döşenmiş, dantel gibi işlenmiş :D Renkler bu sefer frapan! Turuncu, mavi ve yeşil! Tamamen özel istek üzerine. Sevgili Zeynep'le telefonda defalarca konuştuktan sonra en ince detayına kadar irdelendikten sonra ortaya çıkmış bir pasta..
"Yasemin bak ne olur pembe balığın aynısı, ama bak yeşil turuncu mavii! Ama lütfeeenn çok özen tamammmıı" :D Yani Zeynepcim benim özenmediğim pastamı var.. Her detayıyla uğraşıom seni kırarmıyım hiç!

Turuncu Balık Pasta / Orange Fish Cake

Bu sefer birde pankartımız var pastanın üzerinde, işte bu orjinal bir fikir! Hem çok dikkat çekici hem de fotoğraf çekilirken ben burdayım diyor :D
Tam anlamıyla bir pankart! Sevgili Deniz Kızları Fahrunnisa, Cansın ve Handan Hanımlar her üçüde Balık burcunda. Denildiğine göre balık burcunun tüm özelliklerini de taşıyorlar.. İşte Balık burcunun pastası :D

Turuncu Balık Pasta / Orange Fish Cake

Pastanın pandispanyası yoğun çikolatalı pandispanya, kreması yumurtasız çikolatalı krema. İçinde bol miktarda frambuaz var.. Hem çikolatanın yoğunluğu ama aynı zamanda frambuazın ferahlığıyla nefis bir uyum!

İyi ki doğdunuz sevgili Deniz Kızları :D

2 yorum:

Yorumlarınızda isim belirtirseniz memnun olurum, böylece size vereceğim cevaplarda hitabım "Sevgili İsimsiz" şeklinde olmaz. Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...