24 Ekim 2010 Pazar

Fotoğrafçı Sevgiliye Kurabiyeler

Fotoğrafçı Sevgiliye Kurabiyeler

Pasta yapmayı seviyorum.. Bunu artık herkes biliyor. O nedenle önceliğimi hep pastalar alıyor. Ama arada böyle şirin kurabiyelerede yer vermek lazım dimi. Heleki böyle sevimli bir çift için yapılıyorsa..

Fotoğrafçı Sevgiliye Kurabiyeler

Meryem'den sıcacık sevgi dolu bir mail aldığımda çok mutlu olmus, İstanbul dışında olduğunu öğrendiğimde biraz üzülmüştüm.. Maalesef henüz pastalarımı şehirlerarası gönderemediğim için bu tarz gelen istekleri çook üzülerek geri çevirmek zorunda kalıyorum..

Fotoğrafçı Sevgiliye Kurabiyeler

Ancak gel görki bundan yılmayan sevgili arkadaşlarım; olsun pasta gönderme kurabiye gönder, olmadı maket gönder, olmadı sen pastayı hazırla ben gelip alırım diyorlar da beni sevindiriyor :) İşte bunun gibi bir taleple sevgili Meryem'e de erkek arkadaşına özel kurabiyeler hazırladım.

Fotoğrafçı Sevgiliye Kurabiyeler

İbrahim fotoğraf çekmeyi çok seven biri olduğu için daha önce mini fotoğraf makinesi olarak hazırladığım kurabiyeleri bu sefer sevgili fotoğraf makinesi olarak hazırladım.. Ee ne de olsa alet edavat miktarım epey arttı, o zaman bi küçük dikdörtgenim yok diye elimdeki çam ağacı nı kullanmış epeyde gülmüştüm :) Şimdi büyüdümde kalplisini bile yaptım..

Fotoğrafçı Sevgiliye Kurabiyeler

Vee her zaman ki gibi yaparken çok eğlendim. Gecenin bir vakti atölyede tek başına kahkaha atan, yüzünde kocaman bir gülümsemeyle çalışan bir kadın görürseniz lütfen şaşırmayın :) Bilin ki o deli değil sadece bu işten çoook keyif alıyor :))

Fotoğrafçı Sevgiliye Kurabiyeler

Sevgili Meryem ve İbrahım dilerim sevginiz muhabbetiniz artarak devam eder.. Hep böyle yürekten hep böyle içten seversiniz birbirinizi...

Kurabiyeler kakaolu.. Ama öyle böyle kakaolu değil, bildiğin çikolata tadında..
Siparis ve Iletisim

3 yorum:

  1. ben meryem:)
    siteye aylar sonra tesadüfen baktım birde baktım ki bizim kurabiyeler.. tekrardan teşekkürler.. elinize sağlık çok çok..

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda isim belirtirseniz memnun olurum, böylece size vereceğim cevaplarda hitabım "Sevgili İsimsiz" şeklinde olmaz. Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...