18 Kasım 2010 Perşembe

Rengin'in 1 Yaş Orman Pastası

Rengin'in Orman Pastası / Jungle Cake Rengin'in Orman Pastası / Jungle Cake

Rengin ormanların prensesi :) O'nun ormanında gürül gürül çağlayan bir şelale var. Her taraf yeşillik her taraf çiçek.. Palmiye ağaçları var üzerlerinde hindistan cevizleriyle.. Cıvıl cıvıl bir pasta. Ve Rengin'in hayvanlarla olan dostluğu görülmeye değer :)

Rengin'in Orman Pastası / Jungle Cake

Elbette pastada tropikal ormanların en popüler hayvanları var.. Hippopotam nehirde serinlerken, fil ve zürafa güzel havanın tadını çıkarıyor. Aslanda Rengin'in yanıbaşında ormanların kralı olarak kükrüyor :)

Rengin'in Orman Pastası / Jungle Cake

Rengin çakıl gibi saçını toplamış tepesinde, tüm hayvanlarını sevgiyle kucaklıyor. Zebra fazla koşmaktan yorulmuş pastanın üzerinde duramayınca kenarına ilişmiş bende burdayım diyor..
Bu orman Rengin'in ormanı, ve onlar Rengin'i çok seviyor..

Rengin'in Orman Pastası / Jungle Cake

Dilerim daha yeni başlayan dünya macerasında Rengin'in peekk çok heyecanlı maceraları olur :) Ve o hep güzel dişlerini göstere göstere gülümser. Nice yaşların olsun, nice güzelliklerin...

Siparis ve Iletisim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda isim belirtirseniz memnun olurum, böylece size vereceğim cevaplarda hitabım "Sevgili İsimsiz" şeklinde olmaz. Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...