6 Haziran 2011 Pazartesi

Eymen Ali'nin 1 Yaş Orman Pastası

1 Yaş Orman Pastası

1.yaşın güzelliklerinden devam edelim.. Çok seviyorum ben bu pastaları çünkü :) Zehra hanım daha önce Rengin için hazırladığım orman temalı pastayı çok beğendiğini söyledi. Ondan yola çıkarak Eymen Ali'ye göre düzenledim bu sefer 1.yaş pastasını.

1 Yaş Orman Pastası 1 Yaş Orman Pastası

Eymen Ali'yi kendi ormanının tarzanı olarak modelledim. Her ne kadar kostüm size bambamı hatırlatsada hayır bu tarzan :p

1 Yaş Orman Pastası

Eymen Ali Texas doğumlu olduğu için Texas Longhorns logosunu pastanın baş köşesine yerleştirdim. O günün anısına bir not bıraksın diye. Ayrıca hayvanlarlada çok uyumlu oldu bu logo :)

1 Yaş Orman Pastası

Pastamızın kahramanları fil, aslan ve hippo da her zaman ki yerlerindeler.. Şimdi doğruya doğru bu sefer en sevimlisi aslan oldu :))

1 Yaş Orman Pastası

1 Yaş Orman Pastası

Pasta bu dönemin en favorisi. Vanilyalı kek, limonlu krema ve çilek.. Evet itiraf ediyorum çilek zamanı geldiğinde başka pasta yapmak istemiyorumm.. Çiillleeekllii pastaaaa üzerinde ısrar ediniz ;)

Sevgili Eymen'e nice güzel yaşlar dilerim.. Sevgiyle, mutlulukla ve huzurla..

3 yorum:

  1. Yasemin hanim,

    Guzel pastamizla harika bir dogumgunu gecirdik. Eymen Ali'ye harika anilar biraktik. Hersey tam istedigimiz gibiydi, muthis lezzetli ve kusursuz bir pastaydi. Sonsuz tesekkurler.

    Eymen Ali'nin annesi Zehra :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba kızımın doğum gününe 10 gün kaldı.Güzel bir doğum günü pastası bize ne kadara mal olur.ayrıca o güzel figürleri nasıl yapıyorsununz

    YanıtlaSil
  3. merhaba, nasil bir pasta istediginiz detaylariyla birlikte bana ozelpastam (at) hotmail.com adresinden mail atarsaniz memnun olurum..
    figurlerin tamamini elimle sekillendiriyorum. hicbirinde hazir kalibim yok. tamami heykeltras gibi elimle sekillendiriyorum.. gorusmek uzere.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda isim belirtirseniz memnun olurum, böylece size vereceğim cevaplarda hitabım "Sevgili İsimsiz" şeklinde olmaz. Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...