13 Şubat 2010 Cumartesi

Aşk Kapkekleri (Love Cupcakes)

Aşk Kapkekleri (Love Cupcakes)

Bunlar benim ilk göz ağrılarım.. Gerçekten hakkıyla süslediğim ilk kapkeklerim çünkü. Daha öncekileri zamansızlıktan ya istediğim gibi süsleyememiş ya da sadece krema sürüp şekerler atmıştım.. Ama bu sefer her birine tek tek vakit ayırıp özene bezene süsledim hepsini.. ve sonuçtaa gerçekten çoook sevimli oldulaarr...

Aşk Kapkekleri (Love Cupcakes)

Aşk kurabiyelerinde olduğu gibi aşk kapkekleride elbette kırmızı, beyaz ve siyah renklerde. Kapkeklerin kek kısmı gerçekten simsiyah bir kek. Hep hayal ettiğim gibi :D eee kırmızı kağıtta pişince bu sefer inanılmaz cazibeli bir hal aldılar. Ay ne yalan söyleyeyim baktıkça bakasım geliyor yahu..

Aşk Kapkekleri (Love Cupcakes)

Sevgili Ülkü'nün siparişi üzerine süslenen bu kapkekler bir ilki temsil ettikleri için ayrıca değerlendiler gözümde. İlk kapkek siparişim oldular. O yüzden Ülkü'cüm sende ayrı değerlisin bak gözümde.. Dilerim eşinle beraber bunları yerken kulaklarımı sevgiyle çınlatırsınız..

Aşk Kapkekleri (Love Cupcakes)

Saksıda yetişen kapkekleri hayal ederek ve saksının üzerine bu güzel çiftin fotoğrafını koyarak, tamamen Onlar'a özel tasarlanmış bir kapkek buketi ortaya çıktı. Allahım kırmızı renk bu kadar mı göz alıcı olur yahu.. Ah gün ışığını yakalasaydım da siz bu buketi gün ışığında görseydiniz.. Artık o kısmını hayal edeceğiz hep beraber..

Aşk Kapkekleri (Love Cupcakes)

Ama şunu bilir şunu söylerim ki bundan sonra benden çoook süslenmiş kapkekler göreceksiniz.. Çünkü pastadan sonra favorim artık kapkekler :D Hadi bakalım daha neler çıkaracağım ortaya..

Sevgili Ülkü ve Aytaç, dilerim sevginiz daim, mutluluğunuz baki olur!

2 yorum:

  1. SevgiliYasemin;
    Kapkek buketini görünce ne kadar doğru bir seçim yaptığımı anladım, o kadar sevimliydiler ki.Teslim almaya geldiğimde mis gibi kokuları da burnumda hala.İlk göz ağrıların olmasına vesile olduğum için de ayrıca mutluyum.Ve tabi senin gözünde değer kazanmış olmam da üstüne bal kaymak oldu:))Eşimle beraber yerken( tabi yemeye kıyabilirsek )seni sevgiyle anacağız.
    Güzel dileklerin için teşekkür ediyorum ve diliyorum ki daha nice özel günlerimizde birlikte çalışalım.Emeğine ve yüreğine sağlık.
    Sevgiler.

    Ülkü

    YanıtlaSil
  2. Yasemin'cim cupcake süslemek dediğin gibi çok zevkli oluyor.Seninkilerde içimi açtı,harika olmuş.ellerine sağlık...
    Sevgiler...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda isim belirtirseniz memnun olurum, böylece size vereceğim cevaplarda hitabım "Sevgili İsimsiz" şeklinde olmaz. Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...