6 Mart 2010 Cumartesi

Bridal Shower Kurabiye ve Kapkekleri

Fotoğraflı Aşk Kurabiyeleri / Bridal Shower Cookies

Sevgili kuzen ( ama bayyaağğa uzak kuzen :D ) Nur'cum ben teeeee asker kurabiyelerini yaptığımda sayfamı görüpte "Yasemiinnnn ben senin müşterin olmak istiyoruuummm!!!" demişti.. Yani bir asker kurabiyesi yaptım önüme ne kapılar açıldı. Çok kıymetli benim için askerlerim.. Tabii onların ardından bir çok versiyonunu yaptım askerlerin.. Ee bir ara arşiv düzenlersem araya koyarım onlarıda..
Canım Nurum o gün bugündür sağolsun hep son dakika siparişleriyle benim daimi müşterim oldu. Ama bu sefer hakkını yiyemem tam bir hafta önceden arayıp verdi siparişini.. :D Bu bir ilktir Nur'um senin için ;)

Fotoğraflı Aşk Kurabiyeleri / Bridal Shower Cookies

"Bridal Shower" yani düğün öncesi gelin ve damata hazırlanan evliliğe hoşgeliyorsun partisi Türkiye'de henüz yaygın değil. Ama eminim aynen bebeğe hoşgeliyorsun partisi olan "Baby Shower"lar gibi çook yakında gelenek halini alacak. Bu güzel gün aslen gelin için hazırlanan bir gündür. Genelde bekarlığa veda partisi damada yapılırken, bridal shower da gelin için organize edilir.. "Gelin şımartmak" olarakda adlandırabiliriz aslında bu kutlamayı.. Evet evet en güzel bu isim oldu! Gelin Şımartma Partissiiii :D:D:D:D

Gelin ve Damat Kapkekleri / Bride and Groom Cupcakes

Çifte kumrular İpek ve Şükrü, Nur'un yakın arkadaşları. Bu durumda onlara harika bir gelin şımartma partisi organize ediyor.. Ve bu partininde ana ikramlıklarıda elbette kurabiye ve kapkekler.. İşte bu günün anısına süslü bir ağaca asılacak olan fotoğraf baskılı kurabiyelerde İpek ve Şükrü sıcacık gülümsemeleri ile yer aldılar. Kurabiyeler son zamanda en favori lezzetim portakallı ve tarçınlı.. Her zamanki gibi tüm gece ayakta kaldığım ve kalpleri inci gibi tek tek dizdiğim kocaman kurabiyeler ve mini gelin damat şeklinde süslenen kapkekler, gün ışımaya başladığında beni mutlu eden görüntüleri oluşturdular..

Gelin ve Damat Kapkekleri / Bride and Groom Cupcakes

Gelin ve damat kapkekleri minik asetat kutularda ve şık organze kurdelerle bağlanıp mini bir piramit gibi dizildiğinde kapkek pastasını oluşturdular.. Elbetter her kutuyu İpek ve Şükrü için etiketledim. Ön nikah şekeri formunda nefissss kakaolu kapkekler..

Gelin ve Damat Kapkekleri / Bride and Groom Cupcakes

Bu kapkek süsleme işini fena halde seviyorum.. Neredeyse pastanın bile önüne geçecek bu sevda benim için.. Hele de böyle tek tek paketlendiğinde hem yemelik hemde seyirlik bir ziyafet oluyor.. Buyrun sizde seyreyleyin...

Gelin ve Damat Kapkekleri / Bride and Groom Cupcakes

Sevgili İpek ve Şükrü, dilerim siz ikiniz her gününüz bir öncekinde çoook daha mutlu çooook daha keyifli geçirerek bir yastıkta yaşlanır, bebelerle evliliğinizi taçlandırırsınız..

5 yorum:

  1. Süper olmuş Yasom bunlar... özellikle cupcakelerin formuna bayıldım. Asetat kutuda sunum da çok şık olmuş, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. offf ellerine sağlık Yasemincim, valla sanat eseri bunlar yine. ben de senin müşterin olucam yakında:))

    YanıtlaSil
  3. sevgili yasemin hanım,
    benim icin nasıl buyuk bir supriz oldu anlatamam!
    Canım nurişim ve en yakın arkadaşlarım bana muhteşem bir kutlama hazırlamışlar. Slze de harika kurabiye ve cupcakeleriniz lçin sonsuz teşekkürler! Emeğinize ve ellerinize sağlık...güzel dilekleriniz için ayrıca çok teşekkür ederiz. Tez zamanda nurişimin bridal showerı için lezzetli kurabilerinizden sipariş vermek dileği ile...

    Sevgiler
    ipek özbilen

    YanıtlaSil
  4. Bayıldım kapkeklere yaw. Çok süper olmuşlar yaw. solemeden geçemedim. Her zaman ki gibi ayrıntılarda yaşatıyosun farkını.

    Emre

    YanıtlaSil
  5. internette gezerken tesadüfen bu siteye rastladım bence bunlar pasta değil sanat eseri nasıl bir yetenektir bu bayıldım.özel bigünde mutlaka sipariş vermek isterim

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda isim belirtirseniz memnun olurum, böylece size vereceğim cevaplarda hitabım "Sevgili İsimsiz" şeklinde olmaz. Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...