11 Haziran 2010 Cuma

Derin'in Diş Buğdayı Pastası ve Kurabiyeleri

Derin'in Diş Buğdayı Pastası

Sevgili Rabia'mın sayesinde bir ilk daha.. İlk Diş buğdayı pasta ve kurabiyelerim Bahar Hanım'ın kızı Derin için :)
Bu sevimli dişleri hazırlamak çok keyifli oldu benim için. Hele ki minik kurabiyeleri. Yahu yalan yok bu kız çocuklarının pastaları bile farklı oluyor. Sanırım daha süslü oldukları için :)

Derin'in Diş Buğdayı Pastası

Havalar ısınıpta paşanın giyecek şortu olmadığını farkedince mini bir alışveriş yapayım dedim. Koskoca mağazanın dört bir yanı minik prensesler için, abartısız sekiz yüz çeşit barındırırken, paşalara ayırdıkları taraf bir reyon :(. Sadece paşalara çeşit üreten bir mağaza açacağım bu ne yaaaa! Artık altta köşede kalanları aldıkta biraz toparlandık :)

Derin'in Diş Buğdayı Pastası

Pasta ve kurabiyelerde de kız çocuklarında süsledikçe süsleniyorlar.. Ne kadar kurdele ne kadar fırfır koyarsan koy sanki daha çok süslenmesi gerekiyor gibi hissediyorsun. Toplum psikolojisimidir nedir :P

Derin'in Diş Buğdayı Kurabiyeleri

Derin'in Diş Buğdayı Kurabiyeleri

Sevgili Derin'in inci gibi çıkacak olarak dişlerine öncülük etsin bu minikler.. tin tin tinimi hanımmmlarr :D Tüm dişlerine fazla ızdırap çekmeden kavuşursun inşaAllah minik prenses! ve elbette onlara iyi bakarsın..

Derin'in Diş Buğdayı Kurabiyeleri

Kurabiyeler tarçınlı, zencefilli.. Bu arada her zaman klasik tarifleri kullandığım için yeniden yeniden link vermiyordum. Ancak tarif bekleyen arkadaşlarım için; kullandığım kurabiye tarifi burada... Temelinde o tarifi alarak, kimi zaman tarçın, kimi zaman portakal kabuğu rendesi, kimi zaman kakaosuz, kimi zaman nişastasız olarak hazırlıyorum.. Bazen yumurtayı artırıyorum gibi.. Pek sadık değilim aslında :( Ama temel kullandığım bu o nedenle bunu vermek en doğrusu olacak..

Siparis ve Iletisim

1 yorum:

  1. çok şık bir pasta olmuş Yasemin.
    hatta bugüne kadar gördüğüm engüzel diş buğdayı pastası diyebilirim. ellerine sağlık..

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda isim belirtirseniz memnun olurum, böylece size vereceğim cevaplarda hitabım "Sevgili İsimsiz" şeklinde olmaz. Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...