12 Ekim 2010 Salı

İrem'in Diş Buğdayı Kurabiyeleri

İrem'in Diş Buğdayı Kurabiyeleri

Ah bizim Ayşenur'un kıymetli yeğeni İrem, diş çıkarırda halası ona kurabiye yaptırmaz mı.. Hemde en güzelini yaptırır.. Yok canım ben en güzelini yaparım diye demiyorum :P ama Ayşenur takıntılı bikere benim ki en güzeli olacakta olacak diye tutturur.. Bak Yasemin bu sefer son dakikaya bırakma beni uçağı kaçırttırma diyede her dakika arar durur.. Aramasa msnden mesaj atar buzz lar durur. Hey Allah'ım.. eee bu kadar dürtülmeye Yasemin napar, kurabiyeleri erkenden bitirir paketler :)

İrem'in Diş Buğdayı Kurabiyeleri

İrem'in doğumuna giden kurabiyelerden sonra bu sefer minik dişlerde yolculuğa çıkar.. Ama bu sefer bizzat İrem prenses tarafından da tadılır :) Eee ne de olsa bizim kız büyüdü de dişi bile çıktı :)) Daha çıkacak çok dişler atılacak çok adımlar var.. Bizim de Ayşenur'la yapacak çok kurabiyemiz...

İrem'in Diş Buğdayı Kurabiyeleri

Kurabiyeler bu sefer kakaolu, ama öyle bildiğiniz kakaoludan değil.. Bunlar çikolata tadında çokkkk kakaolu :) Çook lezzetli :) Yeni dişler için birebir.. kaçırmamak lazım ;)

Siparis ve Iletisim

4 yorum:

  1. Hepsi birbirinden şirin bayıldım...ellerinize sağlık..sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. tuğçe çolak13 Ekim 2010 10:31

    yaaa bunnarr daa süpperr olmuşşş bizim oğlanda kaşıyıp duruyoo damaklarııı yasooo..2 aya kalmaz çıkar diorum....ya şa sınn..:))::)

    YanıtlaSil
  3. Dişim çıktı... Ha ha...

    süppperrr!!!
    Favorim o kesinlikle:)

    Elceğizlerine sağlık can şekerimm

    YanıtlaSil
  4. Ebru dedi ki...

    yine süperler cancağzım, ellerine sağlık...
    hangi ara yaptın, hangi ara yazdın sen bunları :)))
    Umarım çikolata-tatlı vs yedirmeyen ana babası yokturda irem hatunun dişlerini kaşıya kaşıya yer :)))

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda isim belirtirseniz memnun olurum, böylece size vereceğim cevaplarda hitabım "Sevgili İsimsiz" şeklinde olmaz. Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...