14 Kasım 2010 Pazar

Beliz'in Pırıltılı Hello Kitty Pastası

Süslü Hello Kitty Pastası / Fancy Hello Kitty Cake

Hello Kitty çılgınlığı tam gaz.. Hemde her yaşta :) Benim süslü kuzende bu çılgınlığa kapılanlardan.. Pastasıda kendisi gibi süslü püslüsünden bi Hello Kitty.. Fotoğrafta tam anlaşılmasada tüm pasta pırıl pırıl parlıyor..

Süslü Hello Kitty Pastası / Fancy Hello Kitty Cake

Bu kadar sade bir karakterin bu kadar yoğun istek alması ve bu kadar sevilmesi.. Sanırım bunun sebebi her şekile kolaylıkla adapte edilmesinden. İster bir çocuk için olsun ister bir genç kız için, her karaktere her yaşa uygun. Süslüsüde olur, sadeside.. Her hali güzel :)

Süslü Hello Kitty Pastası / Fancy Hello Kitty Cake

Pasta her zamanki favorim yoğun çikolatalı kek, çikolatalı krema ile beraber tam olarak bir çikolatakolik bir lezzette!!! Ben bu karışıma artık tek isim vermek istiyorum ÇİKOLATAKOLİK :) İ-na-nıl-maz bir lezzet.. Şiddetle tavsiye edilir...

Süslü Hello Kitty Pastası / Fancy Hello Kitty Cake

Beliz'im yeni yaşın kutlu mutlu olsun hep gül hep güldür kuzum!

etiket_sayfa

9 yorum:

  1. Merhaba Yasemin hanım,
    Pastaya bayıldım,üzerindeki taşlar harika.Bu taşları nerden aldığınızı sorabilirmiyim?

    YanıtlaSil
  2. merhaba Deniz,

    onlar taş değil, yenilebilir simlerle parlatılmış şeker hamuru :) demekki gerçekten taş gibi görünüyorlar çok sevindim teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten taş gibi görünüyorlar:)Eline sağlık ben buna bayıldım..İyi bayramlar diliyoruuummm

    YanıtlaSil
  4. Tek kelimeyle muhtesem
    Yasemin hanim seker hamuru olarak fo-first class kullaniyorsunuz sanirim peki figurler icinde ayni hamurumu kullaniyorsunuz yoksa modelleme hamurumu kullaniyorsunuz,cok puruzsuz gorunuyorlar.
    Kaliplar konusunda da yardimci olabilir misiniz;mesela bu guzel taslarin kaliplarini ve yilbasi kurabiyesinde kullandiginiz kaliplari-bugune kadar gordugum en guzel ve degisik yilbasi temali kaliplar- nereden temin edebilirim.
    Son olarak figurlerinizin kas,goz gibi detaylari icin kullandiginiz kalemin markasi nedir,ben wiltonunkileri kullaniyorum ama cok kalin uclu olduklarindan kucuk figurlerde bu kadar detayli calisamiyorum

    Kisa zaman icinde kendinizi bu kadar gelistirmeniz isin basinda biri olarak beni cok heveslendirdi,emeklerinizin karsilgiini almanizi dilerim
    simdiden tesekkurler
    missbutik

    YanıtlaSil
  5. çok teşekkürler missbutik..
    hamur olarak dediğin gibi fo first class kullanıyorum. modellemedede first class ve fo nun modelleme hamurunu kullanıyorum. kalıpların adresi için bana mail atarsan sana gönderirim.
    gelelim figürlerin gözlerine.. ben onları jel gıda boyası ve ince fırça ile yapıyorum. yani gıda kalemi kullanmıyorum. en ince uçlu gıda kalemi bile istediğim sonucu vermiyor. bende ilk günden beri fırça kullanıyorum..

    çook teşekkür ederim güzel sözlerin için.. daha yiyecek çoook fırın ekmeğim var. dilerim sende istediğin noktaya gelirsin..

    görüşmek üzere..

    YanıtlaSil
  6. ACIL CAGRI!!! :)
    Sevgili Yasemin Hanim;
    Yaklasik 2 hafta sonra kizimin dogum gunu var ve kalabalik bir sekilde hazirlanmis bir parti ile kutlamayi dusunuyoruz.Benden hello kitty pastasi istiyor.Ingiltere de yasadigim icin buradaki hazir pastalar bizim damak tadimiza hic uygun degil.Pastasini da ben yapmak istiyorum.Sizden ricam: bugune kadar yaptiginiz en iyi sonucu veren bir pandispanya ve krema tarifidir.Bana yardimci olursaniz cok minnettar kalirim.Funda Karakus

    YanıtlaSil
  7. selam funda, bana mail atarsan sana linkleri gonderim hemenn...

    YanıtlaSil
  8. Yasemin Hanim;
    Inceliginiz icin cok tesekkur ederim.Acikcasi bana geri donus yapacaginizi daha dogrusu yogun is temponuzdan dolayi vakit ayiracaginizi hic dusunmemistim.Bu hareketiniz benim icin takdire sayandir.Birkac dakika once size e-mail attim ve artik beklemedeyim.

    Sevgiler
    Funda Karakus

    YanıtlaSil
  9. olur mu hiç funda, vaktim sizden değerli değil.. mailini aldım kabul ettim hatta cevapta verdim :) görüşmek üzere.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda isim belirtirseniz memnun olurum, böylece size vereceğim cevaplarda hitabım "Sevgili İsimsiz" şeklinde olmaz. Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...