1 Haziran 2010 Salı

Selin'in Wally Pastası

Selin Wally Pastası

Sevgili Selin uzun zamandır dünyanın en şık yatlarından biri olan Wally'nin hayali kurmaktaymış. Eee bu durumda doğum gününde en büyük dileğide o yattan başkasıda olamazdı heralde. Neslihan'da ablası için en uygun pastanın Wally ile ikisinin beraber olduğu bir pasta olduğunu söyleyince banada uygulamak düştü.

Selin Wally Pastası

Geminin fotoğrafları ile kendi yaptığım modeli kıyaslayınca aslında pek de tatmin olmadım. Ama inanın simsiyah bir yat bu Wally. Tasarımcıları ile konuşup şeker hamuruyla nasıl yapılabileceğini bir daha görüşmekte fayda var :)

Selin Wally Pastası

Selin'in doğumgünü dileği yerine gelirse banada iki tur attırma sözün var.. Ona göre! Şu harika geminin güvertesinde bir saçlarımızı dalgalandıralım dimi.. Lakin o süratle giderken nasıl dengede duracaksak artık :) Neyseki benim saçlar kısa :))

Selin Wally Pastası

Selin'i her zamanki gibi saçına taktığı koca tokası ve turuncu saçları ile modelledim. Ne de olsa geçen sene gene aynı şekilde süslüydü pastası. Ancak geçen sene benim modellemem gerçekten başarısızmış yahu.. Her sene daha çok geliştiğimi görmek banada iyi geliyor :)
Selincim dilerim en güzel günlerinde pastalarımla yanında olmaya devam ederim! Nice yaşların nice güzelliklerin hep seninle olsun!

Pastanın pandispanyası vanilyalı kek, kreması vanilyalı krema, içinde taze çilek ve muz var..

2 yorum:

  1. Pastacılıkta bir sanat değil mi.

    YanıtlaSil
  2. öyle hakikaten bu durumda sanatçıyım diyebilirmiyim :) Yok yok daha erken yaaa!

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda isim belirtirseniz memnun olurum, böylece size vereceğim cevaplarda hitabım "Sevgili İsimsiz" şeklinde olmaz. Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...